ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

"kimisi gece aleminde kimisi sinema peşinde" tezahüratlarını yapan arkadaşları yıllar sonra atletico chelsea başlığında deşifre etmiş bulunmaktayız

Hay arda kadar başınıza taş düşsün emi :D simone falan herkes futbol cahili salak bir siz görüyosunuz ardanın çöp/leş/leşoğlu leş/ leşten beter olduğunu

Arda'nın bizim takımdan gidişi bir yerlerine girdi hala çıkmadı. Bu yılın başında Barcelona karşısında maçın adamı seçildiğinde bunların hiç sesi çıkmıyordu. Bir de Arda'nın kasığında ki sakatlığından dolayı koşmakta zorlandığını düşünüyorum. Sezon sonu ameliyat olmalı.

Mou'nun kupayi R.Madrid'in elinden almasi > A.Madrid'in finalde kazanmasi.

Haa olurda A.Madrid cikarsa finale, desteklerim finalde.

Arda abartildigi kadar kotu degildi ama mactan once ki sacma aciklamasini anlamak zor.

Diego ile Arda bir mi peki? Diego kanat oyuncusu degil.. Hem mücadele gücü olarak bence üst düzey degil. Yani pres falan yapmaz o adam. Kesinlikle sonradan girmesi gereken bir oyuncu. David Villa yine öyle bir oyuncu (bu sene SL'de golü yok)

Tek elestiri Adrian Lopez yerine Raul Garcia olabilirdi ama Adrian gol attigina göre Simeone dogru tercih yapmis gibi görünüyor suana kadar. Ama 65-70 gibi R.Garcia'yi alacaktir.

Arda nefretine anlam vermek zor. Ilk 25 dakikayi kacirdim ama izledigim bölümde yine gayet iyidi bana göre.

Futbol cahili veya profesörü olan cok kisi var zaten burada, antrenör falan olmalari lazim.

Aynı durumdayız bende 30. dk'den sonra açtım fena oynamadı bu süre zarfında

Japon spiker bile ardaya kötü dedi

Arda'ya çöp filan diyenlerin kafasıyla kendileri bi' b*k başarı yakalayamayıp bizim başarısızlıklarımıza sevinen Fenerlilerin kafası aynı..

Arda'yı karakter olarak hiç sevmem ama iyi futbolcu

ingilizler ne düşünüyor?

atlet madrid bjk gibi gereksiz bi takim umarim celsimiz tokatlar atletlileri

Fransa'da Lyon gibi köklü bir takimi destekleyen sen. Chelsea'yi desteklemeni yadirgadim acikcasi.. Para babalari vs. EMEK verenler diyebiliriz buna.. Atletico'nun ödedigi bonservis ve maaslara bakarsak gercekten öyle.

Arda'nın en büyük hatası dönem dönem gereksiz saçma sapan demeçler vermesi ama kesinlikle bu kadar yerin dibine sokulmayı haketmiyor hele hele bizde ki son sezonun'da yapılanları hiç haketmedi

Geri
Üst Alt