ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

Her ne kadar Chelsea gömsün istesem de sanki 1-1 bitecek gibi.

Atletico finale cikarsa tabiki daha guzel olur ama Mourinho 'otobus' sistemini kullanarak finale cikar gibime geliyor..

Chelsea'nin tur şansı şu görüntüde bence %65. Arda çok belirleyici olacak bence.

Atletico golü bulursa tur atlar. Ama Chelsea'nin kolay gol yemedigi bir gercek. Ilginc mac olabilir yine. Muhtemelen Chelsea son 10dk. fln sacma bir gol bulur ve tur atlar.

0-0 bitme ihtimali de var bana göre. Iki takim cok dikkatli olacaktir.

İlk golü atan tur atlar bana göre.

Celsiye gol lazim, otobus sistemi devam edecek mi etmeyecekmi bilemiyom artik. Acaba geride bekleyip ilerde sakincemi gol arayacak celsi yoksa acik futbol mu oynayacak belirsiz. Fakat turu atlayan yuzde doksan Chelsea olacaktir. Atletikoya pek sans tanimiyom. Gerci realede tanimamistim :trollfacce.gif: tabi bunlar birer tahmin

Bugünse günlerden Chelsea. Güldür yüzümüzü mou üstad

Tapatalk

Bu maçı geçme olasılıkları,finalde Real Madrid'i yenme olasılıklarından daha düşük bence.Finale kalırsa Atletico,ne olacağı belli olmaz finalde.

Chelsea kadro kalitesiyle rahat geçer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chelsea ilk dakikalarda baskılı oynayacaktır diye düşünüyorum. Erken attıkları bir golün üzerine yaslanırlar. Arda büyük ihtimal ilk 11'de başlar.

3-0 Chelsea demek geliyor icimden. A.Madrid'in tur atlama ihtimali bence yok. Chelsea istemedikten sonra Chelsea'ye gol atabilecek bir takım yok cünkü..

Atletico finale çıkarsa, Madrid şampiyon demektir. Diğer türlü final takımlarının şansı %50'ye 50 olur.

Aradan bir sene geçti
url]

Geri
Üst Alt