ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

Noldu len dolmusçu

259431.jpg

Tapata

ben adrianıda beğendim de niye az oynuyor onu anlamadım koke bu arada müthiş gelişme kaydetmiş bu adam geçen sene uefa finalinde 90.dk da diegonun yerine girmişti şimdi banko oynuyor..

Valla Adrian şapkadan çıkan tavşan gibi. Bir bakıyorsun yerlerde sürünüyor bir bakmışsın kötü oynadığı maçta gol atmış. Bundan 2 sezon önce müthiş bir sezon geçirmişti. Geçen sezondan beri performans olarak çok düştü. Son zamanlarda biraz toparlamaya başladı ama yinede 2 sezon önceki performansından çok uzak.

Kadrolarinda Messi Ronaldo gibi superstarlar yok ama gercekten inanilmaz bir takim olmus Atletico.En buyuk katki kesinlikle Simeone ye ait.Muthis isler basariyor.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Münih acık oynadı diye yendi real

Sevilla bile yendi Reali :D

Atletico alır finali rahat olun

ashley cole in hatasi verdi maci

Ashley Cole salağı koşmadı, Schwarzer niye çıkmadı anlamadım. Son Liverpool maçında da en sıçan adamdı Ashley Cole. Boş yere taşlarla oynadı bedeli kötü oldu. Yine de o ilk yarı sonundaki gol gelmese Chelsea elerdi bence o gol bitirdi ama beyin olarak.

Liverpool şansa bala yendin , sonra havalandın..

Liverpool'un ahı tuttu :D Chelsea takım falan değil gördünüz işte :D Sunderland ten bile 2 gol yediler evlerinde :D

yuh artık yapmayın etmeyin be

Mou daha Chelsea'da ilk senesi.Tamam eskiden bu klüpteydi ama Mou kalırsa Chelsea 1-2 sene içinde yine Avrupanın en büyüğü olur.Eleştirirken mantıklı olmak lazım.Simeone'nin 3. senesi takımda Mou'nun ilk senesi.Mou'nun Porto'su unutulmamalı.

Hemen linç etmeyin :D ama futbol dehası falan demek biraz abartı geliyor bana.Özellikle defansa kapanmasına yapılan övgüler komik.

Mou dingiline iyi oldu. :D Liverpool'a karşı hava atıyordu.

Ahahaha :D Maçkolik güzel başlık atmış. Otobüs'ün yolunu "Arda" Kesti..

Bence Marcelo'dan daha komple bir sol bek ama herhalde Marcelo ofansif anlamda daha iyi olduğu için milli takımının sol beki. Defansif anlamda Filipe Luis çok daha sağlam bence.

Tartışmasız. Aslında ilk zamanlarında Filipe'de inanılmaz hücuma katkı veriyordu ama, ayağı kırılınca o yönü biraz sekteye vurdu.

Atletico taş gibi takım. Sezon başında yarı finali görürlerse şaşırmam diyordum ama bu kadarını ben de beklememiştim. Helal olsun, adamlar 2 sene önce ligin orta sıra takımıydılar şimdi Avrupa'nın tepesindeler örnek almak gerek. Arda da bu takımın en kilit adamlarından birisi oldu ona da helal olsun.

Chelsea çıksaydı Real alır kupayı derdim ama şimdi kestirmek zor.

Geri
Üst Alt