ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

Ligde başarı gelir şamp liginde de yeni oyuncular alırsak

Yabanci kurali varken basari CL de hep sinirli olacak, max ceyrek final gibi veya gruptan cikma, fazlasi hayal bu dandik kuralla, hoca bile farketmez.. Ama tabi Simeone gibi hoca bizim oyunculari iyi motive eder lig icin orasi ayri.

Ashley Cole salağı koşmadı, Schwarzer niye çıkmadı anlamadım. Son Liverpool maçında da en sıçan adamdı Ashley Cole. Boş yere taşlarla oynadı bedeli kötü oldu. Yine de o ilk yarı sonundaki gol gelmese Chelsea elerdi bence o gol bitirdi ama beyin olarak.

sirf cole'da degil eto malca bi penalti yaptirdi

kucuk hatalari af etmedi atletico oyle super futbol flnda oynamadilar ama bulduklarini attilar mourinho'da hatali 11le basladi maca

hak eden taraf kazandi yinede

Atletico Madrid ve Arda'ya helal olsun!! Para değil yürek kazansın istedim öyle de oldu. Aynı temenniyi la liga ve cl finali içinde tekrarlıyorum. Barça fanı olmama rağmen atleticoyu destekliyorum bu sene ve iyi ders veriyor herkese bu sene atletico helal olsun diyecek birşey yok. Herşey para değilmiş demek ki!! İnanç ve yürek birçok şey için yetebilirmiş!! İlla messin veya ronaldon olması gerekmiyormuş!! İkinci chelsea maçında ruh gibi oynayan, nasıl olsa eleyemeyiz deyip gram top oynamayan Galatasaray A takım oyuncularına da gelsin bu maç!!!

Arda Turan; Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa finali gören ilk Türk futbolcu oldu.

:005::005::005:

Tebrik ediyorum.

Chelsea aslinda cok iyi baslamisti,ama Atletico cok cok iyi geri dönmüs oyuna. Gercekten Hakt ettiller Simeone organize futbolu cekici yapmaya basardı,takim olarak cok iyiler, umarim güzel bir final izleycegiz Lizbon'da. Mourinho icin üzüldüm,Ardanin karakteri pek sevmiyorum ama ne yalan söyliyim yinede sevindim Arda icin,kendisi sonucta bir Türk,ve daha da önemlisi bir Galatasarayli.

Saygilar,Sevgiler :ka05:

sirf cole'da degil eto malca bi penalti yaptirdi

kucuk hatalari af etmedi atletico oyle super futbol flnda oynamadilar ama bulduklarini attilar mourinho'da hatali 11le basladi maca

hak eden taraf kazandi yinede

daha ne oynasinlar lan

chelseade eksikler vardi kadroda kazmalar vardi desen tamamda herifler muthis oynadi

atl = 10/10

yalnız iyi koydu athletico.aslında sezon başı luce gelseydi bizde en bir yarı final görebilirdik

Bmfw1r9CQAAxX6j.jpg

Sene başından beri söyledim Atletico Madrid şampiyonlar ligini kazanacak diye beni yanıltmadılar

OralArda biri var inglizleri susTuran. Helal olsun ocumuzu aldi Reiss ya

SON DAKİKA:Galatasaray'ın gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde (gruplara kalırsa) son(4.) torbada olma ihtimali kalmadı.Büyük ihtimal 3.torbada

Iyi Haber. :)

Olsa ne farkeder, oyle bir kadromuz yokki adam istedigi gibi oynatsin..:DD

Simeone takımı aldığında küme düşmemeye oynuyordu Atletico. Adam müthiş bir savaşçı ruhu enjekte etti takıma. Bence hala kalite olarak çok düşükler ama müthiş bir yardımlaşma ve savunma anlayışı var. Zaten Atletico'nun yıllardır en büyük sorunu defansıydı, forvetleri hep yıldızlardan oluştu. Simeone defansif anlamda 10 level birden atlattı takımı..

Hemen linç etmeyin :D ama futbol dehası falan demek biraz abartı geliyor bana.Özellikle defansa kapanmasına yapılan övgüler komik.

PORTO UEFA

PORTO ŞAMPİYONLAR LİGİ

,İNTER ŞAMPİYONLAR LİGİ (dikkatini çekerim inter inter)

chealse olayına girmiyorum bile hiç

oynattığı futbolu seversin sevmesin ama bu adam dehadır arkadaş bunu inkar edemezsin 1 maç kaybetti diye

Courtois havada karada Cech'i sevip atar.

İmpossible buna Courtois bile güler:ka21: Ama ikisi de mükemmel tabi orası öyle. He Schwarzer'in ilk topa salakça çıkmayışı Cole'un hatası da var da, Arda'nın kafa vuruşunda topu tutabilme imkanı vardı. İnşallah herkes izlemiştir maçı Muslera- Onur olayının anlamsızlığını görmüştür inşallah herkes. Atanınla tutanın iyi olacak derler. Kalecinin etkisi çok büyük.

Bu Koke'yi ne zaman izlesem Iniesta geliyor aklıma.Çok benzetiyorum tarzlarını.

hem A.Madrid hem Real haketdı bence..

1 sene evel 2 alman taklım...sımdı ıse 2 Ispanyol takım enteressan...

Inglızler batmıs :D

Geri
Üst Alt