ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

Bravo Arda!

Chelsea ile Atletico Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final maçında oynadığı başarılı futbol ve attığı golle, takımının kazandığı zaferde büyük payı olan Arda Turan'ı kutluyoruz.

Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden; hepimizin gurur kaynağı, Galatasaray'ımızın eski kaptanı Arda Turan'a, büyük finalde de başarılar diliyoruz.

Kalbimiz seninle Arda...

Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray taraftarları

2011 Aralık ayında Atletico Madrid

- Ligde 9. sırada

- UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmış

- Kral Kupası ilk turunda 3. lig takımını elemiş

- Barcelona'ya 5-0, Real Madrid'e 4-1 yenilmiş ve bu 2 ekibin 18'er puan gerisinde

- Real Madrid'i yenememe serisi 12 yıla çıkmış

- Dünyanın en iyi forvetlerinden Falcao'ya sahip ama vasat bir ekip görünümünde

2014 Mayıs ayında Atletico Madrid

- Ligde bitime 3 hafta kala lider ve 6 puana ihtiyacı var

- Şampiyonlar Ligi'nde finalist

- 2012 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu

- 2012 Süper Kupa şampiyonu

- 2013 İspanya Kral Kupası şampiyonu

- Barcelona'nın 4, Real Madrid'in 3 puan önünde

- Yıllardır fark yediği Barcelona ile oynadığı 5 maçın hiçbirini kaybetmemiş

- 1999'dan beri içeride-dışarıda yenildiği Real Madrid'e ligde 1 maçta yenip, 1 maçta berabere kalmış

- La Liga'nın açık ara en az gol yiyen takımı

- En büyük oyuncusu Falcao'yu göndermiş

Bu kadar şeyi sadece 2,5 yıla sığdırabilen Diego Simeone'ye şapka çıkartılır..

Daha öncede yazmışdım yine yazayım.

Atl . madrid dünyanın en iyi Takımı.

Simone muthiş bir iş çıkartıyor.

Vay bee. Bizim Ardaya bak sen. Önce UEFA sonra Süper Kupa şimdide final. İnşallah şampiyon olurlar tüm gönlümle istiyorum bunu.. Arda bizden gitmekle en iyisini yaptı. Burda Selçuğu ölümüne eleştiren futbol cahili taraftarlar zamanında kendisinide eleştiriyordu. Adam şimdi orda rahat,mutlu ve kral.

Şu da var.Şampiyonlar Ligi'nde elenelim elenelim tecrübe kazanırız final oynarız önermesinin yanlış olduğunun bir kanıtı da bu bence.Atletico havadan geldi işte finale.Geçen yıl ilk turdan elenmişlerdi Uefa'da.Tecrübe falan bir yere kadar bence.Teknik direktör ve kadro kalitesi iki büyük etken.Çeyrek final süper başarı,final oynamak süper başarı ooo diye devam ettiğimiz müddetçe o kupayı alamayız.Simeone finalde kaybetse adım gibi eminim başarısız görecektir kendini.O karakterde olmasa bunu başaramazdı zaten.

Şu da var.Şampiyonlar Ligi'nde elenelim elenelim tecrübe kazanırız final oynarız önermesinin yanlış olduğunun bir kanıtı da bu bence.Atletico havadan geldi işte finale.Geçen yıl ilk turdan elenmişlerdi Uefa'da.Tecrübe falan bir yere kadar bence.Teknik direktör ve kadro kalitesi iki büyük etken.Çeyrek final süper başarı,final oynamak süper başarı ooo diye devam ettiğimiz müddetçe o kupayı alamayız.Simeone finalde kaybetse adım gibi eminim başarısız görecektir kendini.O karakterde olmasa bunu başaramazdı zaten.

Kura sansi da önemli

Arda Turan; Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa finali gören ilk Türk futbolcu oldu.

:005::005::005:

Tebrik ediyorum.

Chelsea aslinda cok iyi baslamisti,ama Atletico cok cok iyi geri dönmüs oyuna. Gercekten Hakt ettiller Simeone organize futbolu cekici yapmaya basardı,takim olarak cok iyiler, umarim güzel bir final izleycegiz Lizbon'da. Mourinho icin üzüldüm,Ardanin karakteri pek sevmiyorum ama ne yalan söyliyim yinede sevindim Arda icin,kendisi sonucta bir Türk,ve daha da önemlisi bir Galatasarayli.

Saygilar,Sevgiler :ka05:

Bizde oynayan futbolcular Alman mıydı?

Kura sansi da önemli

Çeyrek final için önemli,kupayı almak istiyorsan kuranın hiçbir önemi yok.Elbet bir yerde ağır topun biriyle karşılaşacaksın.Kaldı ki gözümüzde çok büyütüyoruz bazı şeyleri.Atletico'nun elediği takımlara bak.Barcelona,Chelsea.Bence kupayı da alacaklar,Real Madrid'i de ekleyelim onlara.Kura şansı diyerek o kupayı ancak rüyamızda görürüz bence.

Geri
Üst Alt