ŞL 13/14 YF 2.Maç | Chelsea 1-3 Atletico Madrid | M.S | 30 Nisan

bu pozisyonda ne oldu?

0,,10268~12799582,00.jpg

çok özeniyorum atletico madrid taraftarına.ne de mutlulardır şimdi.biz ne zaman böyle oluruz,ne zaman bu sevinci yaşarız,ne zaman içinde bulunduğumuz durumdan kurtuluruz diye hep soruyorum kendime.ne defansımız defans ne forvetimiz forvet.ne başımızdaki birşeyden anlıyor ne de taraftar istikrar için destekliyor.bize yükseliş devrini akabinde de zirveyi yaşatacak lucescu mu olur gerets mi ya da bir başkasımı bilemiyorum ama simeonedeki hırsı,azmi ve de tutkuyu gördükçe o kişinin mancini olmadığından emin oluyorum.

gözlerim yaşarmadı değil renkdaş hoş bir vecize ile renk kattığın için teşekkürler

Atletico Madrid bizim 2000 ruhunu tasıyor...İstedikleri zaman yenemeyecekleri takım yok...Adamlar top yekun saldırıyor defansı ceza sahalarinda deil orta alanda yapıorlar...

Herzaman derim futbol saldiri oyunudur...!!!!

ATM bireysel olarak baktığımız zaman öyle üstün oyunculardan kurulu bir takım değil sizin de bildiğiniz üzere. Felipe Luiz ve Diego costa hariç öyle aman aman gözüme çarpan bir adam olmadı şahsen. Ama hepsi belirli bir seviyenin üstünde oyuncular ve takım oyununu kusursuz uyguluyorlar. Hiçbirinin arasında büyük bir seviye farkı yok, takım acayip dengeli. Bizim de en büyük sorunumuz bu ya. En iyi oyuncumuzla en kötü oyuncumuz arasında dağlar kadar uçurum farkı var. Takımın sağ bekiyle sol beki birbirini tutmuyor, orta sahada yan yana oynayan ikili bile birbirini tutmuyor. Bizim temel sorunumuz burada başlıyor.

Defans dörtlüsü ve kalecisi dünyanın her takımında oynar bence. Koke gibi müthiş bir yetenekleri var. Yeni Xavi olarak adlandırılıyor. Arda var. Costa var o da kontra atak oynayan takımlar için sağlam bir silah. Villa eskisi gibi değil. Orta sahada oynayan diğer oyucular ise görev adamları.

o değil de sezon başında Burak'ı istiyorlar diye haberler vardı Atletico için. alsalar bu başarı gelir miydi acaba :D

Valla Arda'daki gelişimi görünce belki usta bir marangozun elinde Burak bile kalastan bir masaya dönüşebilirdi.

Ayrıyetten inşallah final maçını Atletico Madrid kazanır sonuna kadar arkandayız Arda Turan başarın adeta bizimde başarılarımız gibi seviniyorum gittiğinde duygu karmaşası yaşadım ama içindeki Galatasaray sevgisini biliyoruz ve o Finali kazanıp söz verdiğin gibi GALATASARAY bayrağını sırtında görmek bizi adeta kupayı almış kadar sevindirecektir.

hadiya bizim oyuncu kalitemiz de fena değil aslında adam gibi oynatacak teknik direktör lazımdı.lucescu eğer 2 sene başımızda kalırsa yarıfinal görebiliriz tabi bu tff ve krumları dallamaları önümüzü kesmeye devam etmezlerse

Selver bak Yerliler bu kadar el üstünde tutuldugu müddet bir b.k yapamayiz Sampiyonlar Liginde. Su lanet yabanci siniri yüzünden elimiz kolumuz bagli zaten.Bir de bunun üzerine yabanci oyuncularda nokta atis yapamamamiz geliyor. Chedjou, Hajrovic, BURDISSO, Ontivero bunlarin bize yarari yok. Biz kisin oyuncu aldik mi bunlar mutlaka bizi öne götürecek oyuncular olmali. Böyle ne olacagi belli olmayan tipler degil

Bir kac gün önce Dani Alves olayi oldu, muz ile falan. Terim beyefendi de muzlar ile resim cektirmis. Adama demezler mi ulan senin ülkendeki yabanci siniri da bir türlü IRKCILIK degil mi diye? Yok yabanciyi sinirlayinca türk futbolu düzelecekmis. Heee görüyoruz, yabanci siniri kac senedir var, kac senedir turnuvalara katilamiyoruz. Ben Almanyada yasiyorum, her ön eleme gruplari bittiginde burada alman arkadaslarim dalga geciyor Türkiye yine turnuvalara katilamadi diye. Biktim bundan. En son 2008 turnuvasina katildik, orada da neler yaptik herkes hatirliyor.

Ben yari finaldeki Almanya macini bir diskoda izlemistim. O aksam bizim okulun mezuniyet ön kutlamasi gibi birsey vardi, disko da tesisati falan kurmuslar dev ekranda mac vardi. Selver inanmazsin o aksam o diskodaki tek türk bendim, öbürleri nedense ya gelmedi ya da mactan sonra geldi.

Tek basima Almanlar ile mücadele ettim. O Günü ya da daha dogrusu geceyi hayatim boyunca unutmayacagim. Yenilsek bile Almanlar ile tek basima savasmami unutmayacagim. bana karsi geldiler, provoke etmeye calistilar ama takimimi desteklemeye devam ettim. Sonu hüzün ile bitti ama takimdan gurur duyuyordum o an. Bunu en son 2002 dünya kupasi ve Uefa kupasinda yasamistim.

Yani demek istedigim, Türk futbolunun basinda olan insanlar Türk futbolunun basarili olmasini istemiyorlar. Isteseler bütün bu olumsuz olaylari yasamazdik. Hic bir ülkede futbol ile alakali bu kadar negatif gelisme yoktur bizim ülkedeki gibi.

De Marke‏@demarkesports 2 sa.

Simeone: "Böyle bir futbolu oynayacak kadar büyük taşaklara sahip olduklarından, futbolcularımı doğuran annelere teşekkür ediyorum."

yalniz adriani satar bunlar

almak lazim

3 sene oncede yazmistim gerci ,bugune has degil

Selver bak Yerliler bu kadar el üstünde tutuldugu müddet bir b.k yapamayiz Sampiyonlar Liginde. Su lanet yabanci siniri yüzünden elimiz kolumuz bagli zaten.Bir de bunun üzerine yabanci oyuncularda nokta atis yapamamamiz geliyor. Chedjou, Hajrovic, BURDISSO, Ontivero bunlarin bize yarari yok. Biz kisin oyuncu aldik mi bunlar mutlaka bizi öne götürecek oyuncular olmali. Böyle ne olacagi belli olmayan tipler degil

Bir kac gün önce Dani Alves olayi oldu, muz ile falan. Terim beyefendi de muzlar ile resim cektirmis. Adama demezler mi ulan senin ülkendeki yabanci siniri da bir türlü IRKCILIK degil mi diye? Yok yabanciyi sinirlayinca türk futbolu düzelecekmis. Heee görüyoruz, yabanci siniri kac senedir var, kac senedir turnuvalara katilamiyoruz. Ben Almanyada yasiyorum, her ön eleme gruplari bittiginde burada alman arkadaslarim dalga geciyor Türkiye yine turnuvalara katilamadi diye. Biktim bundan. En son 2008 turnuvasina katildik, orada da neler yaptik herkes hatirliyor.

Ben yari finaldeki Almanya macini bir diskoda izlemistim. O aksam bizim okulun mezuniyet ön kutlamasi gibi birsey vardi, disko da tesisati falan kurmuslar dev ekranda mac vardi. Selver inanmazsin o aksam o diskodaki tek türk bendim, öbürleri nedense ya gelmedi ya da mactan sonra geldi.

Tek basima Almanlar ile mücadele ettim. O Günü ya da daha dogrusu geceyi hayatim boyunca unutmayacagim. Yenilsek bile Almanlar ile tek basima savasmami unutmayacagim. bana karsi geldiler, provoke etmeye calistilar ama takimimi desteklemeye devam ettim. Sonu hüzün ile bitti ama takimdan gurur duyuyordum o an. Bunu en son 2002 dünya kupasi ve Uefa kupasinda yasamistim.

Yani demek istedigim, Türk futbolunun basinda olan insanlar Türk futbolunun basarili olmasini istemiyorlar. Isteseler bütün bu olumsuz olaylari yasamazdik. Hic bir ülkede futbol ile alakali bu kadar negatif gelisme yoktur bizim ülkedeki gibi.

Maalesef dediğin gibi bazıları bu düzensiz yapıdan faydalanıyor baştada Fatih Terim geliyor ne zaman bir çıkmaza girse bir yer hemen kaosun lideri Fatih Terim geliyor herkezi milliyetçi duygularla poh pohlarla doldurup saldırın bitirin işi diyip o ilahi gücü veriyo sonra öteki sene tekrar oluyor bakıyosun direk patlıyorsun Galatasaray üst üste 4 sene şampiyon olmuş üstüne UEFA kupası kaldırmış Alt yapı yok Para yok nerde 4 sene şampiyonluğun gelirleri nerde alt yapı yok bir daha o kadro herhalde bizim yaşımız yetmez görmeye.

Helal olsun Atletico helal olsun ARDA TURAN... Arda'ya laf atanlara da iyi kapak olmuş :cool::cool::cool:

Kendi içimizden oyuncumuzun başını yiyip göndermekte anca biz Türklere özel birşey olurdu zaten. Arda yı Galatasaray da anca 32 yaşında filan izleriz bidaha. Avrupanın en büyük takımlarında oynayabilir bu çocuk. Helal olsun gurur duydum

Helal olsun be.. Arda da gol atmış galiba.

Gece 9:15'de sızınca kaçırmışım maçı :crushed:

Arda'nın başarısını kutlarım.

Bir gün bizimde yaşamamız dileğiyle...

ne diyelim büyük iş başardılar. yolları açık olsun.

Geri
Üst Alt