ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Oyuncular kotu. Taraftar kotu. Hoca kotu. Skor kotu. Oyun kotu.

Sanslıydık ilk yarı adam akıllı takım olsa 3-0 olurdu prandelli bruma ve olcanı almazsa yazık ona göz göre göre gidecek maç

Ya Veysel kendini 3 kez attı ya da hakem ağır saçmalıyor. Her şekilde neden Tarık oynamıyor sorusu havada kalıyor tabi.

Burda 2 sene kıçımızı yırttık Tarık Tarık diye, nihayet aldılar ama hala Veysel amatörünü izliyoruz.

Bu adam futbolcu değil. Bu adam tamas'tan cihan'dan 5 kat daha kötü lan.

Bruma'nın girmesi lazım bence. Tempo yapacak adam lazım. Orta ve Ön taraftan Sneijder hariç herhangi biri çıkıp Bruma girmeli.

Selçuk Burak'a pas atacağım diye öldü yine. Telles falan bindiriyor bomboş yok, paşam kankasına atmazsa ölür.

Başımızda hoca alsa 2. yarıya 2 tane müdahale ile başlar ama nerde. Aman kimse küsmesin diye adamların yedekte turşusunu kurarız artık

Bireysel olarak kötülükten ziyade takımın ne yaptığını anlamış değilim. Ne oynadığımız oyun belli ne hırs var ne istek.

Nerdeyse pozisyonumuz yok adamların ise 3-4 net pozisyonu var.

Berbat bile değil bu takım. Söylenecek bir tanım yok.

Burak ve Selçuk'un oynadığı takım asla hızlı ve bir bütün halinde oynayamaz. Kolay kolay böyle söylemem ama bu ikiliden nefret etmeye başladım, ciddi ciddi Galatasaray'ın önündeki en büyük engel olarak görüyorum bu ikiliyi.

Ya bu veysel denen adam elini kolunu kaldırmadan oyun oynayamıyor mu takım kalitemiz düşmüş sağ bekde Eboueden Veysel'e kadar geldik. Bruma girmesi şart

bu takimda Sneijder ve Bruma'yi birlikte oynarken hic gormeyecegiz mi

Daha önce de yazdım. Bu Selçuk ile Burak'ın sonu Oğuz ile Aykut'un sonuna benzeyecek.

Geri
Üst Alt