ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

--------------------------------nando---------------------------------

veysel--------semih---------------ched---------------------HAKAN

-------------------------------dzemaili--------------------------------

-----------------------melo-----------sneijder------------------------

olcan------------------------KRAL-------------------------Pandev--

anderlechte karsi tecrübe lazim. Bundan dolayida hem tarik hemde bruma 50-60a kadar yedekte kalsinlar. gidisata göre al oyuna

Bruma her türlü oynar bu maçta

Şu Burak Yılmaz'ı ısrarla kanada yazan arkadaşlar neyin peşinde acaba merak ediyorum ?

Kadromuzu görünce uefa kupası aldığımız kadroda dahil bugüne kadar Türkiye liglerinde kurulmuş in iyi 18 yada 25 kişilik kadro budur...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

burak'ın önümüzdeki lig maçı cl maçı için puan niteliğinde olacaktır tek forvet çıkarsa pandev girecektir ilk cl maçına,tek forvet çıkıp melo selçuk bruma sneijder dzemaili orta sahası ile giriş yapacaktır diye tahmin ediyorum. bruma sneijder dzemaili ofansif orta sahalar bunlara ek olarak selçuk ve olcan destek verecektir defansif orta sahada melo orta alanı kuvvetlendirecektir. ileride hücumcu bir futbol oynatması şart inş 1-0 falan olduğunda geriye yaslanmazlar en nefret ettiğim şey çünkü geriye yaslanacam diye futbol oynamasını unutuyorlar

Armindo'nun yerine Burak olacak büyük ihtimalle. Ama Pandev-Armindo ikilisi görmek isterdim açıkçası...

Dzemaili kesinlike oynaycak. Melo-Dzemaili-Selcuk, Sol bekte belki Hakan olacak..Ilerde Pandev-Burak cok büyük bir ihtimalle.

Çok geniş bir kadromuz var burda iş Prandelli ye düşüyor hepsi faydalınacak futbolcular Anderlecht maçı bizim için çok önemli 3 puanla başlıyacaz inşallah.

Armindo'nun yerine Burak olacak büyük ihtimalle. Ama Pandev-Armindo ikilisi görmek isterdim açıkçası...

Dzemaili kesinlike oynaycak. Melo-Dzemaili-Selcuk, Sol bekte belki Hakan olacak..Ilerde Pandev-Burak cok büyük bir ihtimalle.

Naptın birader.. Oldu olacak pandev yerine hakan balta oynasın.. Kendi sahamızda favori olduğuuz maça böyle çıkarsak o işin sonu gelmez.. Dortmund deplasmına nasıl çıkacaz??

Ayrıca heycanınızı anlıyorumda Pandevin ilk 11 oynaması zor.. 2. resmi maçları falan olacak adamların.. Brumanın ayada kondisyona göre sneijderin yerine girebilir.. aynen dzemaili de selcuk yada melonun.. Burağın alternatifi hala umut :)

herkes cok genis bir kadromuz var diyor ama neye göre genis

veysel, hakan, telles, tarik falan hepsini toplasan bir tane üst düzey bek etmezler

tsli tayfayi konusmuyorum bile, stoperlerimiz de güven vermiyor

pandev nasil cikacak belli degil eger kötü bir performans verirse forvetsiz kaliriz

2000 yilindaki kadroyla da kiyaslamayin bunu ayip olur

Bu mac ilk macımız olması kötü oldu.

Dortmund deplasmanı ile başlasaydık keşke

Kazanarak baslarsak fikstur avantajimizi kullanmis oluruz. Kazanamadigimiz ihtimali dusunmek istemiyorum, o zaman isler boka sarar.

----------------------Muslera-------------------

Tarık------Chedjou-----Semih-----Telles

---------------Dzemaili------Melo-------------

Olcan----------------Sneijder-----------Bruma

-------------------------Pandev--------------------

Telles harici en doğru kadro bu.Ancak Tellese ligde bile güvenemiyoruz şampiyonlar liginde üstüne üstün bir de önünde defansif anlamda çok yetersiz bir Bruma varken nasıl güvenebiliriz bilmiyorum.

-----------Muslera

Veysel-Semih-Chedj-Hakan

---------Melo-Dzemaili

Olcan----Sneijder-----Bruma

------------Pandev--------------

Bu kadro çıksın oynasın yenilmez.

Arena´da bu maci mutlak suretle kazanmamiz gerekiyor. Böyle maclar genelde stresli gecer ve acikcasi genelde hayalkirikligi yasanir.

Dikkatli olmak lazim, ölümüne de savasmak lazim. Artik dünyada kücümsenecek takim kalmadi bu seviyelerde.

Eger bu gruptan cikma hedefimiz varsa, Anderlecht maclarindan zaten 6 puan cikarmamiz gerekiyor.

_______________________Muslera_________________________

___Tarik__________Semih_________Chedjou__________Telles______

__________________Melo_________Dzemaili_______________________

_______Pandev___________Sneijder___________Bruma____________

_________________________Burak_____________________________

Coskulu bir taraftar önünde oynayacagimiz icin, 4-2-3-1 sistemi uygun olabilir.

Zaten Pandev gibi skor katkisi olan bir oyuncunun da kadroda olmasi, bu konuda bizi rahatlatacaktir.

maç starda dortmund maçları sıkıntı olmaz zdf yayınlar büyük ihtimal

deplasmandaki arsenal maçı ve deplasmandaki anderlecht maçı dzımbırtıda

Geri
Üst Alt