ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Yarın beljikleri bozguna ugratıcaz bu sezon ilk defa taraftarla buluşucaz o atmosferden çıkma şansı yok denecek kadar az anderlecht'in.

Heyecan arttı herkese iyi geceler ! Yarın tüm gün heyecanı burada yasayacagız !

G.Saray'da Passolig alarmı

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Passolig uygulamasının bu maçta geçerli olmamasına rağmen, taraftarlara şu uyarılarda bulunuldu:

"Taraftarlarımız, maça girişte kullanabileceği Passolig kartlarının üzerine koltuk bilgilerinin tanımlanmış olması, Passolig kartını teslim alamamış kombine sahiplerimizin tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden tedarik etmiş olmaları, bileti almak isteyen taraftarlarımızın stadyum gişeleri ve daha önce duyurulan GS Store noktalarından tek maçlık plastik kartlarını satın almış olmaları gerekir.

Taraftarlarımızın, maç saati yoğunluğu yaşamamaları için karşılaşmadan en az 2 saat öncesinde stadyumda olmaları ve stadyuma girişte yaşanabilecek sorunlar karşısında yardım masalarına müracaat etmeleri gerekir."

G.Saray'da Passolig alarmı

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Passolig uygulamasının bu maçta geçerli olmamasına rağmen, taraftarlara şu uyarılarda bulunuldu:

"Taraftarlarımız, maça girişte kullanabileceği Passolig kartlarının üzerine koltuk bilgilerinin tanımlanmış olması, Passolig kartını teslim alamamış kombine sahiplerimizin tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden tedarik etmiş olmaları, bileti almak isteyen taraftarlarımızın stadyum gişeleri ve daha önce duyurulan GS Store noktalarından tek maçlık plastik kartlarını satın almış olmaları gerekir.

Taraftarlarımızın, maç saati yoğunluğu yaşamamaları için karşılaşmadan en az 2 saat öncesinde stadyumda olmaları ve stadyuma girişte yaşanabilecek sorunlar karşısında yardım masalarına müracaat etmeleri gerekir."

Ne demek gecerli degil? Ben sadece zorunlu degil diye biliyorum.

CL Kadrom:

1108609_Galatasaray_SK.jpg

Banko kazanır!!!

Yarin bu saatlerde mutlu oluruz insallah:)

~tap

Muslera
Tarik
Chedjou
Semih
Telles
Dzemaili
Melo
Bruma
Pandev
Sneijder
Burak

Muslera Tarık Semih Chedjou Telles Melo Xhemaili Olcan Sneijder Bruma Pandev

3 Resmi maçtır gol yemeyen Muslera var :)

İnşallah bu seri 10 -15 -20 gibi artar.

yarin su saatlerde hepimiz galibiyeti yorumlucagiz ve keyfini doya doya cikartacagiz :f50:

Eses kadrosundan Cemali çıkar melo girer.

Geri
Üst Alt