ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

___________Muslera
Tarık __Semih Chedjou_ Telles
____________Melo
_______Xhemo Sneijder
Bruma ____Pandev_______Olcan

Kadro Budur. Dağılın!

Sergen nerdesin lan git şu yıldızlara baktır koyacak mıyız yarın aksam

bi kere pat diye birbiriyle hic oynamamis cemali-melo'la orta sahayi kurmak pahaliya patlar...gecen sene xabiye pogbaya oynayan selcugu oynatirim daha iyi, form durumu nolursa olsun.

burak'ta seve seve oynayacak istedigimiz kadar gicik olalim.

Bxmm-eIIcAA2DGv.jpg

:hat:
o yıldızlardan birininde anderlecht in olduğunu biliyosundur umarım:)

Uyumadan kadro yapalım adettendir.

Muslera
Tarık..semih..chedjou..hakan
Melo..dzemaili
Pandev..sneijder..bruma
Burak

Yarın sabah Kocaeli'den gelcem İstanbula bilet bulma ümidiyle. Bulma şansım nedir? Satan arkadaşlar varsa özelden iletişme geçerlerse sevinirim.

Bugün günlerden GALATASARAY.Ait olduğumuz yerdeyiz.Özlemişiz.Umarım iyi oyun ve galibiyetle başlarız gruplara.

Bugün günlerden GALATASARAY.Ait olduğumuz yerdeyiz.Özlemişiz.Umarım iyi oyun ve galibiyetle başlarız gruplara.
Ermanım kusura bakma sözüm sana deilde dioruz ya bu gün günlerden Galatasaray ben bu lafa biraz uyuz oluyorum bize hergün Galatasaray desek samimiyetine sığınarak yazdım renkdaş affet.

Ermanım kusura bakma sözüm sana deilde dioruz ya bu gün günlerden Galatasaray ben bu lafa biraz uyuz oluyorum bize hergün Galatasaray desek samimiyetine sığınarak yazdım renkdaş affet.
her gün Galatasaray tabi de maç günleri söylenen tabir gibi bişey oldu bu renktaş :)

şampiyonlar ligine devler ligine 3 puan ile galibiyetle başlayacağımız bir gün,bir maç olur inşallah.
Yarın bu saatlerde zaferi konuşuruz.

Muslera
Tarık
Semih
Chedjou
Alex
Melo
Dzemaili
Bruma
Sneıjder
Olcan
Pandev

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yedekler
Sinan
Balta
Hamit
Burak
Selçuk
Umut
Koray

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tum takim kadrosunda bir adet forvet mevcut (Pandev)

Dolayisi ile baska sayida forvet ile cikamayiz. Kagit uzerinde cikariz da sahada ara ki bulasin.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt