ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

bir ara internet üzerinden bilet satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
onada karşı çıkıyolardı

bence 25 TL vermek istemiyolar

Valla Almanya´da yasadigim icin cok bi ilgim yok bu olayla. Ama gecen Fenerbahce aciklama yapmisti.

"E bilete karsi degiliz, ama taraftarlarimizin o bankanin kredi kartina zorlanmasina karsiyiz" diye. Haklilardi da. Nerde görülmüs?

DUYURU | Bu akşam bir koreografi çalışması olmayacak fakat uzun süre konuşulacak "sürpriz" sayılabilecek görüntüler oluşacak.

ya mevzu 25 tl degil.adamlarin rant kapisi kapanicak diye korkuyor hirbolar..bu hirsiz tayfasi ali sami yen de cadir önü cukka yaptiklari günleri özlüyor..

★☆★

ÖNEMLİ | Tepkiler sonuç verdi, bugün oynanacak maçta Passolig dayatması kaldırıldı! Teşekkürler @GalatasaraySK !

Valla Almanya´da yasadigim icin cok bi ilgim yok bu olayla. Ama gecen Fenerbahce aciklama yapmisti.

"E bilete karsi degiliz, ama taraftarlarimizin o bankanin kredi kartina zorlanmasina karsiyiz" diye. Haklilardi da. Nerde görülmüs?
kredi kartı olayında haklılar tabikide
mesela bugün GSStore'dan tek maçlık kart alıp girebilecekler
bakalım alıp girecekler mi gerçek niyet belli olur bugün

muslera melo wesley güvendiğim oyuncular

prandelli yine garip değişiklikler yapmazsa kazanırız

kaleci tecrübesiz

sneijder gördügü yerden bombalamalı

Bu akşam Anderlecht kalesini koruyacak Roef, iki sezonda toplam 51 dakika forma giydi.
Ya ne zaman rakipte genç biri sakatlık ceza falan yüzünden as oyuncunun yerine oynasa bize karşı aslan kesiliyor.

Onun için ben takmıyorum böyle şeylere :D

I am the one who knocks!

ee zaten bilete para vermiyomu millet gidip bide tek maclik bi boka yaramayan kartami para verecekler

ee vermeyeceklerse girmesinler maça
ozaman pasolig kredi kartı diye ağlama hakları yok demek ki rant peşindeler
eski sistem bilet istiyolar çünkü karaborsacılık yapıyolar bende 1 kez karaborsadan bilet almak zorunda kalmıştım

selcuku yedek bırakırsa prandelli yakında kovulur

Geri
Üst Alt