ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Tarık oynar umarım...
Ama Lrandelli herhalde Veyseli oynatacak..tarık daha yeni geldi ve veysel daha defansif mücadeleci secenek

* LG G2 Tapatalk *

Bxq5nURCcAAFKIM.jpg

-------------------------------------------Muslera---------------------------------------
----Tarik--------------------Semih-----------------Chedjou-------------Telles---------
----------------------------------Melo---------------Dzemaili---------------------------
--------------Pandev-------------------Sneijder------------------------Bruma---------
-------------------------------------------Burak Yilmaz--------------------------------

Geldi gene bunlardan biri. Bozuk plak gibisiniz.

Nasıl birileri canlanıyor aklında ''Bunlar'' olarak?!...

En başından beri Aysal ı destekleyenlerden biriyim, Terim e karşı yaptığını da temelde onayladım (Hatta ''Birileri rahat etsin diye sözleşme uzatmam'' dediği anda çağırıp kastettiği kendisiyse istifasını istememesini eksiklik olarak gördüm, SMS leri ifşa etmeye filan gerek kalmadan...)

Selçuk-Burak ın sözleşmelerinin uzatılması, Hajrovic kepazeliği hoşuna gidiyorsa senin aymazlığın...

Aziz Yıldırım tapıcılarından farkı yok senin gibilerin...

Son düzenleme:
Pasoligin geçerli oldugunu kim çıkarıyor ya ?

Pasoligi olanlar sadece netten bilet alabiliyor. Olmayanlar belirli gsstorelerden ve gişelerden biletini alip pasolig olmasa bile girebiliyor.
İnternetten almak için pasolig lazım diye biliyorum

Yazik, bi daha eskisi gibi Atmosfer olmaycak, artik siradan bir taraftar grubumuz var TTA'da. :38573:

Bir saat onceden stadın yarisindan fazlasi dolu olur normalde. Giselerdeki problemlerle, olusan sıkıntılarla bu stadin dolu bir sekilde maca baslama ihtimali yok.

Geri
Üst Alt