ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Nevzat Dindar stadin dolmasi mümkün değil, taraftarlar maca gelmedi, hayatımda ilk defa bu kadar rahat ulastim stada diyor.

Bxq7MyqIUAI0uie.png

Adamlar türkiye liginde paso zarar verdiler. Oda yetmedi çıkardıkları pasolig belası, bizim avrupada ki maçlarımızıda etkileyecek.

Allah bin belasını versin topunun

Adamlar türkiye liginde paso zarar verdiler. Oda yetmedi çıkardıkları pasolig belası, bizim avrupada ki maçlarımızıda etkileyecek.

Allah bin belasını versin topunun

tff'ye kızmayın hiç ünal aysalda dünden razıymış bu passoligi kabul etmeye oynasın şimdi boş stada bakalım..

Nevzat 30 binden fazla olmaz diyor seyirci. Daha fazla takip etmiycem şu haberleri, moralim bozuldu.

Nasıl birileri canlanıyor aklında ''Bunlar'' olarak?!...

En başından beri Aysal ı destekleyenlerden biriyim, Terim e karşı yaptığını da temelde onayladım (Hatta ''Birileri rahat etsin diye sözleşme uzatmam'' dediği anda çağırıp kastettiği kendisiyse istifasını istememesini eksiklik olarak gördüm, SMS leri ifşa etmeye filan gerek kalmadan...)

Selçuk-Burak ın sözleşmelerinin uzatılması, Hajrovic kepazeliği hoşuna gidiyorsa senin aymazlığın...

Aziz Yıldırım tapıcılarından farkı yok senin gibilerin...
Alakasi yok, ben de zaman zaman elestiriyorum yonetimi ama bu Sampiyonlar Ligi'nde acilis maci konusu. Her seyin bir yeri var. "Nasil birileri canlaniyor gozunde?" diye soruyorsun, alakali alakasiz her konuda gelip ayni seyleri tekrarlayan, her konunun icine eden birileri canlaniyor.

Ben dunyanin obur ucunda sabah 6'da kalktim uyuyamadim heyecandan, Sampiyonlar Ligi macimizi bekliyorum, tek derdim futbol, Galatasaray'i seyretmek, buraya da geliyorum beklerken futbol konusmak, futbol konusanlari okumak icin, sizin gibi adamlar bozuk plak gibi her konuda yok Hajrovic, yok Aysal surada hata yapti, yok su futolcu neden 3 aldi da 2 almadi, bilmem ne. Biktirdiniz, biktirdiniz yahu!

Passoligin sorumlusu tüm takımalrın taraftarlarıdır. Küfürden, hakaretten, şiddetten başka birşey bilmeyen, ego tatmin etmek için maça giden insan topluluklarıdır.

10-15 dakika icinde ilk 11 belli olur

Nevzat Dindar stadin dolmasi mümkün değil, taraftarlar maca gelmedi, hayatımda ilk defa bu kadar rahat ulastim stada diyor.
sonra isler kotu gittimi yonetim istifa prandelli istifa demesini biliyo bizim ''taraftar''

sezonun ilk evdeki macimiz ustelik CL maci'nda stad dolmuyorsa hic kimseyi protesto etmeye hakki yoktur taraftarin

Geri
Üst Alt