Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.186
- 0
- 313
Bi daha küfretmiycem.
şikecileri kalayladım.4 ay müebbet yedim.
neyse..
aylar sonra selamlar dostlar..
Ben de diyom bu bersanın niye sesi soluğu çıkmıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi daha küfretmiycem.
şikecileri kalayladım.4 ay müebbet yedim.
neyse..
aylar sonra selamlar dostlar..
Ben de diyom bu bersanın niye sesi soluğu çıkmıyor![]()
Prandelli, Selçuk, Melo, Snijder bilmem ben. Bu takım ve bu renkler sahaya nasıl ve kimle çıkarsa ilk hissim hep galibiyet olur, zafer olur. Teknik, taktik eleştiri yapabilirim ama henüz hiç bir maç için kazanamayız demedim maç öncesi.
Önceki maçın skorundan, youndan bağımsız olarak, Ben her zaman bir sonraki maçı Galatasaray kazanır diye düşünüyorum.
Adı üstünde beyler: Galatasaray.
Valla gerçekçi olmak gerekirse işimiz zor, şöyle düşünelim;
bizim bi ton eksik var, arsenal arenaya geliyor, taraftar gaza gelmiş diyelim,
biz diyoz ki arsenali sahaya gömcez, niye çünkü bizim sahada, eksikleri hiç görmüyoruz yani,
aynı durum burda da geçerli sonuçta adamların sahasındayız, eksik meksik hikaye gibi geliyor bana..
Bi de bizim taktik saçma sapan, 3-5-2 nedir abi? Melo arkasında stoperle oynamaya alışkın biri, göbekte ne işi var? Ya sneijder?
O beğenilmeyen Veysel ilk yarının sonunda kontraatak yerken bizi muhtemel bir golden kurtardı.Anderlect maçında tarık ilk 11de başlamadı ya ben prandelliye hiç bişey demiyorum, tarık oynasaydı kesin kazanırdık,
veyselin 1 tane bile isabetli ortası olmadı, sağ kanat resmen felç oldu..
Anderlect maçında tarık ilk 11de başlamadı ya ben prandelliye hiç bişey demiyorum, tarık oynasaydı kesin kazanırdık,
veyselin 1 tane bile isabetli ortası olmadı, sağ kanat resmen felç oldu..
O beğenilmeyen Veysel ilk yarının sonunda kontraatak yerken bizi muhtemel bir golden kurtardı.
Bence çok gidiliyor bu adamın üzerine. Tellesin de pek bir artısını görmedim ben o macta bek performanslarına bakacaksak.
I am the one who knocks!
Prandelli doğru taktiği buluncaya kadar Cl-Lig hepsi bitecek.
Bi de geçen gün Lisbon-Porto derbisini canlı izledim.
O süratli oyun ,o serilik tarifsizdi.Quaresma bile vites arttırmış orada.
Bizdeki bu yavaş oynama hastalığı nasıl bir virüstür,anlayamadım artık.
Hızlanmıyor,10tane de teknik adam değiştirsen hep aynı.
İtalyan hocalarla o iş biraz zor gibi..