ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Haydi Taffi
TOP DIREKTEN DÖNDÜ!!!! AMAN ALLAHIM AMAN ALLAHIM DIREKLER BIR KEZ DAHA IZIN VERMEDI!!!!!! Direkler bir kez daha izin vermedi. Tanrim bizim almamizi istiyor!
Haydi Popescu... haydi oglum.. haydi oglum....GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOLLLLL KUPA BIZIM
GOL LEVENTCIM GOLL!!!!!!!! TANRIM KUPA BIZIM
KORKUNÇ BIRSEY!

Ben de diyom bu bersanın niye sesi soluğu çıkmıyor:D

La sorma ya duman olduk.

Arsenal..

2000 yılı Uefa Finalisti..Bu bile beni korkutmaya yetiyor :D

şaka bir yana Arsenal de kim?

Aslan gibi oynarlarsa 3 tane atar döneriz.

İstatistikler bile ortada.2 kez oynamışız adamlarla,ikisinde de çökmüşüz heriflere :D

4-2-3-1 kadromu paylasmistim daha once, Prandelli efendinin sanki 3-5-2 oynatacakmis gibi bi hisse kapildim... Bitanede 3-5-2 kadrosu yaptim :D

Hizli cabuk hucum... Kontra futbolu da diyebiliriz... Top bizdeyken 3-5-2 hatta 3-3-4 ama rakipteyken 5-3-2

1120288_Galatasaray_SK.jpg

Prandelli, Selçuk, Melo, Snijder bilmem ben. Bu takım ve bu renkler sahaya nasıl ve kimle çıkarsa ilk hissim hep galibiyet olur, zafer olur. Teknik, taktik eleştiri yapabilirim ama henüz hiç bir maç için kazanamayız demedim maç öncesi.

Önceki maçın skorundan, youndan bağımsız olarak, Ben her zaman bir sonraki maçı Galatasaray kazanır diye düşünüyorum.

Adı üstünde beyler: Galatasaray.

imza

Üşüyoruz mancini reis :(

e2f137d0bc0de8496e9486cde2afab92.jpg

Tapatalk

Valla gerçekçi olmak gerekirse işimiz zor, şöyle düşünelim;

bizim bi ton eksik var, arsenal arenaya geliyor, taraftar gaza gelmiş diyelim,

biz diyoz ki arsenali sahaya gömcez, niye çünkü bizim sahada, eksikleri hiç görmüyoruz yani,

aynı durum burda da geçerli sonuçta adamların sahasındayız, eksik meksik hikaye gibi geliyor bana..

Valla gerçekçi olmak gerekirse işimiz zor, şöyle düşünelim;

bizim bi ton eksik var, arsenal arenaya geliyor, taraftar gaza gelmiş diyelim,

biz diyoz ki arsenali sahaya gömcez, niye çünkü bizim sahada, eksikleri hiç görmüyoruz yani,

aynı durum burda da geçerli sonuçta adamların sahasındayız, eksik meksik hikaye gibi geliyor bana..

Monreal
Debuchy
Arteta
Sanogo
Ramsey
Gnarby
Walcott
Giroud

beşiktaşın zorladığı takımı biz kevgire çeviririz.

Yeterki Galatasaray gibi oynayalım.

Bi de bizim taktik saçma sapan, 3-5-2 nedir abi? Melo arkasında stoperle oynamaya alışkın biri, göbekte ne işi var? Ya sneijder?

Bence ideal sistem kesinlikle 4-4-1-1 di,

3-5-2 de tüm arsenal hücumunu savunma anlamında karşılayacak 3 kişiden (semih-cedju-melo) başka adam yok,

Diğer 7 kişinin tamamının savunması leş..

Bi de bizim taktik saçma sapan, 3-5-2 nedir abi? Melo arkasında stoperle oynamaya alışkın biri, göbekte ne işi var? Ya sneijder?

Sneijder realde de o pozisyonda oynuyordu.

Sorun şu ki Selçuğun açıklarını kapatmaya çalışıyor.

Prandelli de sağolsun ağır saçmalıyor.

Muslera-Melo-Sneijder-Chedjou bence arsenalin hakkından gelecek isimler.

Tarık aslan parçası da akacak.Nazar değmesin,çok iyi çıktı çok..

Anderlect maçında tarık ilk 11de başlamadı ya ben prandelliye hiç bişey demiyorum, tarık oynasaydı kesin kazanırdık,

veyselin 1 tane bile isabetli ortası olmadı, sağ kanat resmen felç oldu..

Anderlect maçında tarık ilk 11de başlamadı ya ben prandelliye hiç bişey demiyorum, tarık oynasaydı kesin kazanırdık,

O beğenilmeyen Veysel ilk yarının sonunda kontraatak yerken bizi muhtemel bir golden kurtardı.

Bence çok gidiliyor bu adamın üzerine. Tellesin de pek bir artısını görmedim ben o macta bek performanslarına bakacaksak.

I am the one who knocks!

Prandelli doğru taktiği buluncaya kadar Cl-Lig hepsi bitecek.

Bi de geçen gün Lisbon-Porto derbisini canlı izledim.

O süratli oyun ,o serilik tarifsizdi.Quaresma bile vites arttırmış orada.

Bizdeki bu yavaş oynama hastalığı nasıl bir virüstür,anlayamadım artık.

Hızlanmıyor,10tane de teknik adam değiştirsen hep aynı.

O beğenilmeyen Veysel ilk yarının sonunda kontraatak yerken bizi muhtemel bir golden kurtardı.

Bence çok gidiliyor bu adamın üzerine. Tellesin de pek bir artısını görmedim ben o macta bek performanslarına bakacaksak.

I am the one who knocks!

Telles yabancı sınırlaması yüzünden paslanıyor resmen, doğru düzgün bi hazırlık dönemi de geçirmedi takım, telles bruma gibi bazı oyuncular hala tam verimli olamıyor, ama ben veysele ısınamadım gitti, bence her maç tarık oynamalı..

Prandelli doğru taktiği buluncaya kadar Cl-Lig hepsi bitecek.

Bi de geçen gün Lisbon-Porto derbisini canlı izledim.

O süratli oyun ,o serilik tarifsizdi.Quaresma bile vites arttırmış orada.

Bizdeki bu yavaş oynama hastalığı nasıl bir virüstür,anlayamadım artık.

Hızlanmıyor,10tane de teknik adam değiştirsen hep aynı.

İtalyan hocalarla o iş biraz zor gibi..

İtalyan hocalarla o iş biraz zor gibi..

oyuncuların da performanslarını düşürüyorlar.Üstüne de formsuzlara form tutturamıyor,oyuncuları tamamen kaybediyorlar.

Hamit mesela..Formda olsa Tam Cl topçusu.Adamda tecrübe tavan.Ama her gelen bitirdi onu.

Bunun gibi örnekler çok.Yazık hakikaten.

Geri
Üst Alt