ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Bruma'sız orta sahayı zor geçeriz.

:asd:
10538633_869125713132914_8884682397155149617_n.jpg

Uygun zamanda oynuyormusuz. 2 tane sakatlari var diye mal mal konusuyorlar yine.

Yedekte Podolski Campbell Rosicky bekliyor, ama uygun zamanda oynuyormusuz :) Yersen.

Telles yabancı sınırlaması yüzünden paslanıyor resmen, doğru düzgün bi hazırlık dönemi de geçirmedi takım, telles bruma gibi bazı oyuncular hala tam verimli olamıyor, ama ben veysele ısınamadım gitti, bence her maç tarık oynamalı..

Tamam da kardesim Tarikin savunmasi Veyselden de berbat. Tarik daha cok öne cikiyor ama onda da Telles gibi kademe sorunu var. Bence bir bekin mutlaka savunma endeksli olmasi lazim, zaten kanatsiz oynuyoruz önleri bombos. Oraya Lahm'i koysan bile rezil olur tek basina bir kanatta.

Asıl önemli olan Anderlecht-Dortmund maçı. Arsenal bizi 2-0 gibi net skorla yener de Anderlecht'in Dortmund'tan puan almaması lazım. Alırsa grup sonunculuğumuz hayırlı olsun şimdiden. Şunu da söyleyeyim; Dortmund bu aralar çok çok kötü oynuyor, Anderlecht kazanırsa bile hiç şaşırmam.

çok iyi bir futbolla guzel bir skor alirsak sezon bizim için yeni baslamis olur . kotu futbol ve kotu skor olursa kaosa surukleniriz

Mor forma ile çıkıyoruz sahaya. Hayirlisi olur umarim. Puan alabilirsek mükemmel olur.

Mor forma uğurlu gelir inşallah. 1 puan beni mutlu eder.

1-1 biter gibi bir his var içimde hayırlısı bakalım..

bruma-melo-sneijder-emre-olcan
pandev

puan alabilecek tek kadro gerisi arsenal'e kolay puan.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu | 2.Hafta

‎Arsenal‬ - ‪‎GALATASARAY‬

1 Ekim 2014 Çarşamba | Saat: 21.45

‪YAYIN‬: Smart Spor & 1TV Georgia & Az TV Azerbaycan

‪#‎KANALBİLGİLERİ‬ :

# Smart Spor :
D-Smart 77. Kanal

》 》 》》 》 》》 》 》》 》 》》 》 》

# Az Azerbaycan TV :
Uydu : AzerSpace 46
Frekans: 11169 H 20400
Bıss:
Provider : 011169 [001BB2]
Key : 0F
SID:0002
Key Data : 123 456 00 654 321 00

》 》 》》 》 》》 》 》》 》 》》

# 1 TV Georgia:
Uydu : Türksat 3A
Frekans: 11472 H 23450
Biss:
SID:0001
Provider: 001FFF
İndex: 00
Key:00 20 05 00 00 19 56 00

Teledünya da bir AZ TV var AZ TV 1 yazıyor maçı veren kanal bu mu arkadaslar

şu iğrenç mor forma ile cenabetliğimize ayrı bi boyut kattık bu sene. mustafa sarp lı dönem aklıma geliyor bu formayı görünce, bu yılki sarı kırmızı olana da ısınamadım o da zapatalı dönemi hatırlatıyor. 2 uğursuz formayı seçerek combo yaptık bu yıl helal olsun.

veyseli bu maçta bek oynatan adam hoca moca değildir veysel tank gibi maşallah koy tarığı

Geri
Üst Alt