ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Neden transfer yapıyoruz ki bruma tarık olcan gibi yetenekleri oynatmıyoruz burak veysel gibi kazmalar oynuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

oynadigimz futbol herseyi gectim bizim ruhumuza aykiri:(

Prandelli ile puan falan alabileceğimizi mi sanıyordunuz ?

prandelliyle 2-3 haftaya ligde de havluyu atarız.

Burak a filan laf edip durmayın... Başımızda TD benzeri şeye ve onu takımın başına musallat eden Büyük Başkana laf edin...

Ne meloya kızıyorum nede veysele melo hayatında hiç stoper oynamamis veyselide koskoca Arsenal karşısında tek başına bıraktı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbol oynadığımız yok

Tam bunu yazacaktım. Gereksiz yere Burak ile oynayıp eksik oynuyoruz. Abicim Burak yerine +1 ortasaha veya defans veya kanat bu maçta çok daha faydalı olurdu.
ama zaten normal Anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlarda bile bişey yapamayan Burak'ı böyle bir maçta oynatarak eksik kalıyoruz.

Sana böyle maçlarda Burak 2 hadi 3 kez lazım olur. Karşındaki takım Arsenal. Ne sanıyor hoca ? 5 dk da 1 gol pozisyonu yaşayacağımızı. Burak hiç oynamamalıydı.
Veysel yerine Tarık ile başlayıp Burak'tan artacak +1 i de Bruma ile kullanabilirdik. Veya Olcan ile.

Allahın Kazması Prandelli . maçın içine ettin bu nasıl kadro

Veysel 2. Ligde oynayamaz yazıklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

ludogorets mükemmel bir takım madrid penaltı ile 1-1 yaptı

tarik var neden tariki kullanmiyrosunuz ya, veysel ne ya

Çıkarabileceği en berbat kadroyu çıkartmış, ben hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Derhal kovulmalı, hiç gerek yok beklemeye

Bizim oynadığımızı halı saha takımı oynamaz. Çok değişik bir şey oynuyoruz ..

Geri
Üst Alt