ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Chedjou gol atmaktan başka bir şey yapamıyor

Aynı Chedjou geçen sene adam gibi istikrarlı 4'lü savunma oynamaya başladığımız 5-6 maçtan bu yana ve ligdeki maçlarda sahanın en iyilerdendi. Ama dibe vurmuş, saçma, gerici italyan kafalarının saçma 3'lü savunma takıntıları bütün takımı alt üst ediyor.

anti terimciler buda size kapak olsun. çevirip çevirip kullanın . 8 olur inşallah . ulan realden 6 tane yedik bu kadar mahkum oynamadık. yazıklar olsun be

4 lü savunma ile çıksak en azından su 2 golü yemezdik.

Winter is coming

HEPSI AGİR OYUNCULAR !!!!!!!

* LG G2 Tapatalk *

takımın tek vasat üstü yeri defansıydı onun da içine etti prandelli helal olsun düşmanını bu takımın başına getirsen bukadar sabote edemez takımı

Futbola ihanettir utanıyorum sneijderi burada izlemekten aciyorum olamaz boyle birsey diyor fransız spiker

Envoyé de mon Nexus 5

Elindeki malzemeyi yanlış taktik ve oyuncu tercihleriyle rezil ettin Prandelli.

Taktikten maktikten anlamam ama Sneijder'den ön libero, Melo'dan stoper O L M A Z

sivas maçından biz gördükte bu prandelli nasıl göremiyor aklım almıyor. futbolu bu kadar zorlaştırmak nedir. herkesi yerinde oynat doğru sistemle çık bu maçı en fazla 2-0 kaybedersin. böyle çorba gibi sitemle rezil olursun. arsenale karşı 3 lü savunma yapmak ancak bir futbol dehasının fikri olabilir. ne diyelim diyecek bişey yok.

Maçı kapattım bir ekmek yağlıyım karnım doymadan.

Akhisar Belediye daha iyi oynardı bu deplasmanda yuh size.Ruhsuzlar.!

Prandelli soyunma odasında at tarafından tecavüze uğrasa güzel olur.

Geri
Üst Alt