ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

quote_icon.png
Selim Arıcı Nickli Üyeden Alıntı

3-5-2 sallıyorsunuzda bu takım hangi sistemle 3-5-2den iyi oynadı ? 4-2-3-1 fener macında folloş oldu. 4-3-1-2 zaten rezil bir sistem. 4-3-3de hiç işe yaramadı. 3-5-2de en azından maç kazandık pozisyonlar yarattık.

nerdesin?

hamitle hızlı hızlı akıcaz şimdi. relaks.

Istanbula donmesin su herif allah askina verin eline biletini yollayin italyaya

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aziz yıldırım hocalık yapsa bu kadar kötülük yapamazdı bu takıma

quote_icon.png
Selim Arıcı Nickli Üyeden Alıntı

3-5-2 sallıyorsunuzda bu takım hangi sistemle 3-5-2den iyi oynadı ? 4-2-3-1 fener macında folloş oldu. 4-3-1-2 zaten rezil bir sistem. 4-3-3de hiç işe yaramadı. 3-5-2de en azından maç kazandık pozisyonlar yarattık.

nerdesin?
Yaw he heeee

4'ü de yedik.

Ben şimdiden yazayım da o gol gelir birazdan.

Tek pasla Hamit Veysel'i duman ettiler. Al sana Prandelli!

Terim'e baglama olayi. Burda sirf takim'in basinda Terim olamdigi icin GS'nin 8 gol yemesi icin dua eden kisi net kus'tur.

takımın başında İMPARATOR olmadıgı için değil hocaya karsı tepkiyi koyuyorum . sen ne kadar GALATASARAY lısın bilmem ama ben senin hayal edemeyeceğin kadar takıma bağlıyım . benim bu kadar değer verdiğim takımıma kimse bunları yaşatamaz. hiçbir zaman şakşakçı olmadım. siz gidin hocayı kucaklara alın başkanı geri getirmeye calısın . avrupalı kültürlü takımınızda gidin rezilleri oynayın ama elbet bu düzen bozulacaktır . en büyük dileğim GALATASARAY ın liseli düşünceden kurtulmasıdır.

Hoca başkan ile gidici böyle devam ederse.

Aklına mıçtığım adam takıma gol lazım sen Hamit'i oyuna alıyorsun.

Hmiti mi oyuna almis ? Tam komedi bu herif + Veysel de hala oyunda... Kim cikti? Sneijdermi Melomu Muslerami :D

Geri
Üst Alt