ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Prandelli bu gece kovulmalı.Geldiğinden beri takımın iyi oynadığı tek maç hatırlamıyorum.

bakin bunu diyorum, adam laf atiyoruz da bunu normal adam öyle kolay kolay gecirmez, semih zaten dünyanin en kolay calim yiyen oyuncusu...

Şaka maka Aysal'da s.... bıraktı takımı

takim kafa olarak bitmis burda arkadaslar halen mehmetin yerine ahmet daha faydali olur diyor.

Arkadaşım sonuna kadar katılıyorum, takım kafa olarak bitmiş, o yüzden maçı filan izlemiyorum, Prandelli gidene kadar da izlemiyeceğim, hiç bir zevk almıyorum Galatasaray ın bu halinden, bir duruşu yok Galatasaray ın saha içinde şu an için.

Sakin olun prandelli takımı daha yeni yeni tanıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İtalya'nın 3. lig takımını çalıştırıyor ya kendisi!!!

Bu rezalet sistem ve mevkii tercihleriyle çıktığımız maçta, 4-1 kurtulmak çok çok iyi. Polonyalı kalecileri kurtardı bizi resmen. Yoksa Beşiktaş'ın rekoru egale olurdu

Prandelli bu gece kovulmalı.Geldiğinden beri takımın iyi oynadığı tek maç hatırlamıyorum.

iyi oynamayabilir bi takım ama bunun takımı rezalet ötesi futbol oynuyor gerçi oynadığı şey futbol da değil. bundan kaliteli oynayan amatör küme takımları var.

Geri
Üst Alt