ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

[quote name="Emin Yalçın" post=7065564]Bu haberi iyi haber olarak görenleri, Galatasaray orta sahasının Arsenal karşısında ne hale düştüğünü gördükten sonra da burada görmek isterim.

Buyrun gelin futbol cühelalari.
Galatasaray'da sorunun selçuk olduğunu sanan bir yığın zevat vardı.
Dilimde tüy bitti , selçuk son 1 aydır iyi oynuyor diye ama nafile..
Gördünüz şimdi selçuk'suz takımı
Bundan sonra " kim oynarsa oynasın , selçuk tan daha kötü olacak hali yok ya ! " diyenlerin , selçuk inan'in oynamamasini "müjde" olarak görenlerin sesi kesilir umarım ![/QUOTE]

Hmm... Güzel, beyinle sana mutluluklar dilerim.

Yabancı sınırı kalkmadan,düzgün bir kadro kurulmayıp Simeone gibi bir hoca getirilmeden avrupada başarı hayal.

aha beyler selçuk acıklama yaptı, yorgunum demedim bana fiziksel olarak hazır degilsin dedi, hoca şeklinde. Ortalık karışacak

dortmund deplasmanı çok kötü olacak gibi... kırmızı kart olmasa olay daha farklı gelişecekti... italyan işin cılkını çıkarmaya başladı.. hamit beni yanılttı formayı böyle oynarsa almalı... telles,veysel cl ligi için yetersiz... en kısa zamanda kim nerede hangi taktikle oynayacağının kararını vermeli hoca.. zarar vermeye başladı...:38573:

burada fatih terimi istedim diye bir sürü ithamda bulunuldu bana
bunların sorumlusu ünal bey veya prandelli değil
terim kovulurken gıkınını çıkarmayan taraftardır
terim gitti ünal beyin ne kadar kötü bir başkan olduğu ortaya çıktı
taraftar bu takımı hak ediyor
İMPARATOR FATİH TERİM
İMPARATOR İMPARATOR İMPARATOR FATİH TERİM

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

Son iki satır çok iyi ya.

Kaçıncı yüzyıldan kalma merak ettim

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

İMPARATOR FATİH TERİM

Hadi ordan. İzlanda'ya rezil olan milli takımın teknik direktörü mü? O sonuç çok daha büyük bir facia, ayrıca F.Terim-Galatasaray döneminde de bu tür facialar oldu

Prandelli'nin rezalet bir hoca olması F.Terim'i çok iyi teknik direktör yapmaz.

İMPARATOR FATİH TERİM

Katiliyorum Dostum.Fatih Hocayi Cok Arariz Simdi.

Prandelli amma korkak çıktı be.
Korkak çıktık yine de 4 yedik en azından en ideal kadromuzu sürseydi sahaya ama bu italyanların 3-5-2 takıntısından gına geldi.
Kadro bu taktiği oynamaya müsait değilse neyi zorluyosun onu anlamıyorum.
4-2-3-1 oynasak cesur bir taktik olurdu ama hiç değilse düzgün bir futbol oynardık belki de iyi bir sonuç alabilirdik.
Hoca değişikliği şart ama sene sonunda da takıma büyük bir revizyon şart artık bu kadroyla bu iş gitmez kimse kimseyi kandırmasın.
10-15 tane kötü oyuncu var takımda.
Bu takımı haketmeyen oyuncuları bir an önce kovalım artık.

PARAtor gitsin milyon erolarıyla oynasın.Tüpçü kankasıyla saadetler dilerim bizden uzak olsun SATICI.

Arsenal'e karşı geçmişten gelen bir üstünlüğümüz vardı o da yerle bir oldu. Prandelli'nin de Sneijder hariç oyuncuların da ....

Hadi ordan. İzlanda'ya rezil olan milli takımın teknik direktörü mü? O sonuç çok daha büyük bir facia, ayrıca F.Terim-Galatasaray döneminde de bu tür facialar oldu

Prandelli'nin rezalet bir hoca olması F.Terim'i çok iyi teknik direktör yapmaz.
tarihinin en büyük başarılarında kim hocaydı?
milli takımın en büyük başarılarında kim hocaydı? iyi türk futbolcu mu var da ihale terime kalıyor

Burak gibi futbolcu olduğuna ilkokul öğrencilerinin bile inanmadığı birini sürekli oynatıp Bruma-Olcan-Tarık gibi adamları yedek bırakıyorsa defolsun gitsin.

Görecegiz renktas. Umarim oynadigimiz futbol da aldigimiz sonuclarda iyilesir.

Geri
Üst Alt