ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

İnsallah belli bir farktan sonra macı rölantiye alırlar. Arsenal bize kac tane isterse o kadar atar, baska bir acıklaması yok bunun. Net olarak süper ligin en kötü takımı ile oynayacaklar.

Bana berabere kalacağız gibi geliyor.

o saatlerde ingiliz bi kızla sevişmek lazım,maçı izlemekten iyidir.

Ya bakın şukadar birşey söyleyim. Bu Çarşamba günü Dortmund - Stuttgart maçındaydım.. Aubemeyang Veysel, Hakan Balta ve Tarık Çamdal ile 18+ yapar.

__________________Muslera_________________________

____Tarik________Semih______Chedjou_________Telles_______

_________________Melo____Dzemaili_____________________

________Olcan_______Sneijder__________Bruma__________

__________________Pandev________________________

Böyle cikmasi gerekir, ama cikmaz.

Madem 3´lü orta saha oynayacaksin, ki Arsenal macinda birden yüreklenecek degil, o zaman söyle cikmali:

____________________Muslera____________________

____Tarik______Semih________Chedjou________Telles_______

_____________________Melo___________________________

_____________Dzemaili_______Sneijder___________________

_______Olcan_______________________Bruma____________

____________________Pandev__________________________

Böyle de cikmaz, biliyorum, ama en uygunu bu bana göre.

Zaten Sneijder´i önlibero oynatiyorsun resmen. Herkes kadar o da kosuyor valla. Selcuk kadar oynar.

Bu mac Burak´lik mac degil. Insallah bunun farkindadir.

3-0 yenilgiyle razi olurum, her gol yüregime vuracak.

INSHALLAH Burak denilen yetenek fakiri yedek de kalir Umut ve Pandev ikilisi oynar, Sneijder arkasinda. 4-3-1-2

3-5-2 de fena olmaz.

Bu macı ben izlemem arkadas. Bana hicbir guc bu macı izletemez.

Suan anket yapılsın 3-0 arsenal kazansın maca cıkmayalım kabul edermisiniz diye.

En azından yuzde 60 kabul eder.

Ok sen benim yerimede izle.

Ama aıle ortamında izleme tavsiye etmem. evde coluk cocuk varsa erken yatır yada gozlerini kapat
Evde çoluk çocuk var onlarda benim gibi en kötü zamanda bile takımını destekler çünkü öyle yetiştirdim en.kötü dönemde bile takımının yenilmesini istemez oyuncusyla dalga geçmez ben 8. Olduğumuz sezonda beş kişiyle iddia ya girmiş adamım fener bizi sahasında yenemeyecek diye her zaman takımıma güvenir inanırım SOKAYIM ARSENAL E

Evde çoluk çocuk var onlarda benim gibi en kötü zamanda bile takımını destekler çünkü öyle yetiştirdim en.kötü dönemde bile takımının yenilmesini istemez oyuncusyla dalga geçmez ben 8. Olduğumuz sezonda beş kişiyle iddia ya girmiş adamım fener bizi sahasında yenemeyecek diye her zaman takımıma güvenir inanırım SOKAYIM ARSENAL E

İzle dedik kardes birsey demedik celallenmene gerek yok:D

Burada kimse senden az Galatsaraylı degil. Ben yuzde yuz fark yiyecegimiz macı izlemek istemiyorum. Eger sen takımımızı ekranlarda rezil bir halde rakip takımın dalga gectigi sekilde izlemekten keyif alıyorsan devam et. Ben almıyorum.

Ben kesin yenilecegimiz bir mactan oncede kimseyle iddaaya girip sonra madara olmak istemem. Sen arsenal macı icin simdiden basla iddaaya girmeye cok istiyorsan.

Muslera
Chedjou-Melo-Semih
Tarık-Selçuk-Sneijder-Dzemaili-Telles
Olcan-Burak

Sakatlık makatlık olmadıgı sürece kadromuz bu kesin.

İzle dedik kardes birsey demedik celallenmene gerek yok:D

Burada kimse senden az Galatsaraylı degil. Ben yuzde yuz fark yiyecegimiz macı izlemek istemiyorum. Eger sen takımımızı ekranlarda rezil bir halde rakip takımın dalga gectigi sekilde izlemekten keyif alıyorsan devam et. Ben almıyorum.

Ben kesin yenilecegimiz bir mactan oncede kimseyle iddaaya girip sonra madara olmak istemem. Sen arsenal macı icin simdiden basla iddaaya girmeye cok istiyorsan.
Emin değilim! Buradaki herkesin Galatasaray lı olduğu konusunda

Geri
Üst Alt