Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H1 demiştim de değiştiriyorum +7 olur.
İzlemeBu macı ben izlemem arkadas. Bana hicbir guc bu macı izletemez.
İzleme
Evde çoluk çocuk var onlarda benim gibi en kötü zamanda bile takımını destekler çünkü öyle yetiştirdim en.kötü dönemde bile takımının yenilmesini istemez oyuncusyla dalga geçmez ben 8. Olduğumuz sezonda beş kişiyle iddia ya girmiş adamım fener bizi sahasında yenemeyecek diye her zaman takımıma güvenir inanırım SOKAYIM ARSENAL EOk sen benim yerimede izle.
Ama aıle ortamında izleme tavsiye etmem. evde coluk cocuk varsa erken yatır yada gozlerini kapat
Evde çoluk çocuk var onlarda benim gibi en kötü zamanda bile takımını destekler çünkü öyle yetiştirdim en.kötü dönemde bile takımının yenilmesini istemez oyuncusyla dalga geçmez ben 8. Olduğumuz sezonda beş kişiyle iddia ya girmiş adamım fener bizi sahasında yenemeyecek diye her zaman takımıma güvenir inanırım SOKAYIM ARSENAL E
Emin değilim! Buradaki herkesin Galatasaray lı olduğu konusundaİzle dedik kardes birsey demedik celallenmene gerek yok
Burada kimse senden az Galatsaraylı degil. Ben yuzde yuz fark yiyecegimiz macı izlemek istemiyorum. Eger sen takımımızı ekranlarda rezil bir halde rakip takımın dalga gectigi sekilde izlemekten keyif alıyorsan devam et. Ben almıyorum.
Ben kesin yenilecegimiz bir mactan oncede kimseyle iddaaya girip sonra madara olmak istemem. Sen arsenal macı icin simdiden basla iddaaya girmeye cok istiyorsan.