ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Yenicez Allahın izini ile..

Insallah yenecegiz. Bu arada bu maçı 1 ekimde ve ondan sonra 4 ekimde cumartesi erciyesle oynayacakmışız. Neden pazar veyahut pazartesi oynamiyoruzki. 3 gün icinde, londra deplasmanından gel ve kayseri deplasmanına git.

Yenemeyiz.. Milli takim kotu bizm son maclar zaten kotu... Galibiyet icin tek bir inancim yok

Welbeck'i mutlaka Melo savunmalı. Semih'e falan verirlerse rezillik çıkar. Chedjou da baş edemez. Üçlü savunma da çıkmayız inşallah. Telles oynasın diyeceğim de onun da hiçbir özelliği yok. O fizikle ezilir zaten. Ben hücumda Sneijder'in mucize gerçekleştirmesini bekliyorum şahsen. Defansta ise Allah yardımcımız olsun. Erken gol yemeyelim öncelikle. Gerisini hallederiz inşallah. Chedjou da kornerden falan atsa yine süper olur.

--------------------------------------------Muslera----------------------------------------

---------Veysel---------------Semih--------------------------Chedjou------------Tarık----

---------------------------------------Melo----------Dzemaili-------------------------------

----------Hamit------------------------------Wesley------------------Olcan---------------

----------------------------------------------Pandev----------------------------------------

Güzel kadro olmuş, en azından Selçuk ve Burak kardeşlerden arınmış, maça 9 kişiyle değil 11 kişiyle başlayan bir kadro.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Xhemaili
Bruma Sneijder Olcan
Pandev

Su 11 i izlemek istiyorum

Bu kadro arsenal'a yenilmez!

muslera

tarık semih chedjou telles

olcan melo dzemaili bruma

sneijder

pandev

Ne kadar çok sakatı da olsa çok hızlı ve iyi paslaşıyorlar.işimiz çok zor

Hizli oynamalari ve kanatlardan yüklenmeleri Arsenal´in en büyük özelligi zaten.

Neden orta sahayi kalabalik tutunca direncli olacagimizi düsünüyorsunuz ki?

Adamlar kanatlardan aktiktan sonra, sen orta sahaya 7 adam koymussun ne fark eder?

Istisnasiz herkes kosacak, mücadele edecek, pres yapacak, topa basacak vs. Bunun baska yolu yok.

Kanatlari bos birakmamak lazim. Herkes mücadele ettikten sonra orta sahayi kalabalik tutmaya da gerek yok.

____________________Muslera__________________

_____Tarik_______Semih_____Chedjou________Telles_____

_____________________Melo_______________________

______________Dzemaili_____Sneijder______________

______Olcan________________________Bruma________

____________________Pandev_____________________

Dzemaili yi koyuyorsunuzda bir ben mi fizik durumunun cok kotu oldugunu dusunuyorum

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz niye bu mac sonrasi cumartesi oyniyoruz ? Pazar oyniyalim veyahut Pazartesi, saka mi lan bu

-----------------------Muslera-------------------
Tarık----------Chedjou------Semih----------Telles
----------------Melo--------Dzemaili-------------
---Olcan------------Sneijder-------------Bruma--
--------------------Pandev----------------------
gerçekten çok kuvvetli bir 11 bu ama malesef Prandelli prenslerini oynatacaktır.Arsenale karşı hucum yapmak en iyi seçenek.Çünkü zaten pozisyon vericez bolca.Bari ofans yüklü bir kadro ile çıkalımda 2-3 tane pozisyonda biz bulalım.Belki atarız 1-2 tane.Ayrıca bütün yabancılarda olmalı ilk 11de.

Defans yaparak, kapanarak Arsenal´den puan alamazsin, ya da kazanamazsin.

Baski yediklerinde cözülen bir takim Arsenal. Sampiyonlar Ligi´ndeyiz. O kadar da korkak olmamak lazim.

Dortmund o kadar kötü durumdayken form olarak, gitti paramparca etti Arsenal´i. Oynamak lazim.

Zaten kaybedecegimiz de birsey yok. Beklentiler ortada. Cikip rahat rahat adam gibi oynasinlar.

Vallaha bu futbol anlayisiyla baskınin kralını yersin. Prandelli ilk geldiğinde çok sevinenlerdendim bağzı sebeplerden dolayı fakat takımin yürümeye hali yok.

Geri
Üst Alt