ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

3lü orta saha ile oynarsak yakarlar bizi kanatlarda beklerimiz yine ezilir tek başına oldukları için.

I am the one who knocks!

4725ba19c8-15410.png

Sinan Bolat
Veysel Sari
Hakan Balta
Selcuk Inan
Yasin Öztekin
Umut Bulut
Burak Yilmaz

Bu mac icin en uygun kadro budur!

Hizli oynamalari ve kanatlardan yüklenmeleri Arsenal´in en büyük özelligi zaten.

Neden orta sahayi kalabalik tutunca direncli olacagimizi düsünüyorsunuz ki?

Adamlar kanatlardan aktiktan sonra, sen orta sahaya 7 adam koymussun ne fark eder?

Istisnasiz herkes kosacak, mücadele edecek, pres yapacak, topa basacak vs. Bunun baska yolu yok.

Kanatlari bos birakmamak lazim. Herkes mücadele ettikten sonra orta sahayi kalabalik tutmaya da gerek yok.

____________________Muslera__________________

_____Tarik_______Semih_____Chedjou________Telles_____

_____________________Melo_______________________

______________Dzemaili_____Sneijder______________

______Olcan________________________Bruma________

____________________Pandev_____________________

Kadro dogru fakat bana kalirsa bu oyuncular 4-2-3-1 sistemine daha yatkin, zaten senin dedigin sistemden pek bi farki yok, sneijderi biraz öne cekip dzemailiyi de melo nun yanina partner olarak monte etmek yeterli. Sen de ben de burada kendimizi bosa yoruyoruz, adim gibi eminim ki bu kadro cikmayacak.

3 - 5 - 2 çıkacağımıza neredeyse emin gibiyim..

Muslera net zaten..

Kenarlar da belli: Telles ---- Tarık..

Forvette Burak kesin.. Yanına Pandev'i bekliyorum (İki maç kesmez isteyerek aldığı adamı.. Bence bu maça sakladı zaten)

Melo'yu liberoda beğenmesem da geri 3lüde neredeyse kesin (Semih - Melo - Ched)

Ortsahadaki 3 lü içinde zaten tek ihtimal var (Selcuk - Sneijder - Dzemaili)

Yani..
-------------------MUSLERA-------------------------
--------CHED-------MELO--------SEMİH------------
-TARIK-------------------------------------TELLES--
----------SELCUK---SNEİJDER--DZEMAILI---------
-----------------PANDEV-----------------------------
-----------------------------BURAK------------------

ÖNERİM: Selcuk <----> H.Balta değişikliğidir..
Hem defansı (Ched---Semih---Balta) yapar gerçek stoperlerle oynarsın,
hemde Selcuk alamadığın verimi serbest melodan alırsın.
Yoksa Melo - Welbeck eşleşmesi sıkıntı yaratabilir. Aslında Welbeck de
acemi sayılabilecek hatalar yapıyo, ama melonun stoper(libero) pozisyon bilgisi
çok zayıf!!

Adamlarda kimin olup olmaması önemli değil. Adamlar evlerinde son derece hızlı baskılı bir futbol oynuyorlar.
Daha balıkesire dayanamamış pozisyon bulamamış sivasa özellikle 2. yarı boyun eğmiş bu takımın hiç şansı yok..
Zaten 60 dan sonra takım bitiyor hele o dakika 2-3 0gibi bi skor olursa o kd dan sonra 5-6 ya gidicek diye çok korkuyorum.
felaket tellalı değilim ama bu takım bu sistem ve bu zihniyetle maalesef bunu gösteriyor...

Kesinlikle çift forvet olarak başlama taraftarıyım. Pandev Burak mutlaka yanyana oynamalı.
Burak tek başına başlarsa maç tek kale ceza sahası önünde geçer.
Çünkü burağa atılan her top rakibin olur topu kesinlikle ayağımızda tutamayız ileri çıkamayız..

-----------Muslera------------
Tarık---Semih--Ched---Hakan
Bruma---Melo--Sneijder---Olcan
-------Pandev---Burak--------

benim favori kadrom bu

Bu kadroyla bizi ezip gecerler maalesef.

Hakan Balta'nin ilk 11'de isi yok bence, Sivas macinda onun son halini gördük. Burak Yilmaz ise böyle maclarda hicbir varlik gösteremiyor.

Bir sürü deplasman macina ciktik Sampiyonlar Ligi'nde ama Burak hicbir zaman sahada yoktu. Manchester United, Chelsea, Real Madrid gibi maclar bize bunu gösterdi.

Burak yerine Dzemaili ve Hakan yerine Telles olursa ben fitim bu kadroya (4-2-3-1 düzeninde)

Bir maçtan daha fazlası. Başkan'ımızın belli olacağı maç

--------muslera--------
tarik-chedj-semih-telles
------melo-selcuk-----
olcan/pandev--sneijder--bruma
----------burak--------

ama prandelli uclu orta sahayla cikar buyuk ihtimal pandev veya olcan yedege dzemaili kazmasi ilk 11e

Bu kadroyla bizi ezip gecerler maalesef.

Hakan Balta'nin ilk 11'de isi yok bence, Sivas macinda onun son halini gördük. Burak Yilmaz ise böyle maclarda hicbir varlik gösteremiyor.

Bir sürü deplasman macina ciktik Sampiyonlar Ligi'nde ama Burak hicbir zaman sahada yoktu. Manchester United, Chelsea, Real Madrid gibi maclar bize bunu gösterdi.

Burak yerine Dzemaili ve Hakan yerine Telles olursa ben fitim bu kadroya (4-2-3-1 düzeninde)

işde dostummvzu da orda takım 4231 e hücum yapamıyor. tek forvet kim koyarsan koy.

Burak tek fovet oynarsa dünyanın en kötü forveti oabilir. Ama çit forvet oynadığında çok tehlikeli bir adam.

Hakanı oynatmaın seebi ise Hakanın savunması veyselden Tarıkdan çok daha iyi. Uzun boylu ve kademe bile bir adam bu yüzden savunmada daha etkili olacaktır .

Fark yemek için ideal bir 11 diyebiliriz.

diyemeyiz, savunmasi olmayan 2 bekli tandemli 4'lu defans + geri gelmeyen kanat adamlarina karsi arsenal hele kendi evinde irza gecer zira. 3 stoper gobekte melo, yaninda top yapacak sneijder ilen bir nevi arsenal'in hizi kesilir. chedjou'nun da dribling kabiliyeti olan adamlara karsi nasil keci gibi calim yedigini goz onunde bulunduralim init

---------------Muslera-------------
---Tarik-Chedjou-Semih-Telles---
---------Melo----Selcuk/Dzemali--
Olcan--------Sneijder-------Bruma
--------------Pandev/Burak--------

Geri
Üst Alt