ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

bana yine 3'lü defans (ortada Melo) oynarız gibi geliyor. hatta orta sahada da Yekta'yı kullanabilir Prandelli 3-6-1 gibi

Muslera
Chedjou-Melo-Semih
Tarık-Selçuk-Yekta-Dzemaili-Telles
Sneijder
Burak​

Ben diyim 6 sen de 7

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

Muslera
Tarik Camdal - Chedjou - Semih Kaya - Telles
Melo - Xjamaili
Olcan - Sneijder - Bruma
Burak Yilmaz

Son düzenleme:
diyemeyiz, savunmasi olmayan 2 bekli tandemli 4'lu defans + geri gelmeyen kanat adamlarina karsi arsenal hele kendi evinde irza gecer zira. 3 stoper gobekte melo, yaninda top yapacak sneijder ilen bir nevi arsenal'in hizi kesilir. chedjou'nun da dribling kabiliyeti olan adamlara karsi nasil keci gibi calim yedigini goz onunde bulunduralim init
ortasahası olmayan ve forveti ortalama olan bir arsenale bu kadar defansif bir kadro saçmalık asıl böyle maça çıkarsak fark yeriz.Biraz üstüne gittiğin zaman çözülebilen bir takım arsenal tıpkı beşiktaşın yaptığı gibi dengeli ve sert oynadı karşılığınıda alacaktı nerdeyse.dediğim gibi senin dediğin kadro ile 7-8 pozisyon verip 2-3 gol yeriz ve pozisyon bulamadan maç biter biraz cesur olmak lazım.beşiktaşta 4 lü defans oynadı onlara neden fark atamadı.çünkü çok dengeli ve zorlayıcı oynadılar.

3-5-2 ve 5-3-2 türevleriyle birlikte Selçuk'lu Burak'lı kadromuzla sahaya çıkarak Arsenal'e özgüven kazandıracağımız maç olacaktır.

Zaten Anderlecht ile evinde berabere kalmissin. Ondan kork bundan kork, surda berabere kalayim filan dersen, zaten gruptan cikamazsin ki.

Cikip adam gibi oynasinlar. Cok formsuz Dortmund bile ezip gecti Arsenal´i, paramparca etti. Almanya´da gelen gecen geciriyor Dortmund´a.

Cok da korkmamak lazim. Iyi takimiz biz. Yeter ki oynayalim. Kapanarak ordan puan filan alamayiz biz. Illa ki gol atacaklar cünkü.

---------------Muslera-------------
-----Chedjou---Melo----Semih-----
Veysel-----Yekta---Selcuk----Telles
----------Dzemaili--Sneijder-------
----------------Pandev-------------

Soyle cins bir sey de cikarabilir Prandelli.

Kazanmak için oynayalım, ugraşalım,savaşalım. Galatasaray'ın adından korkan bir teknik direktör ve arsenal futbolcuları olacak sahada bunu unutmayın. Biz beşiktaş değiliz, biz uefa takımı değiliz. Bogulacaksak ta okyanusta boguluruz

BxpivHDCEAE-3oQ.jpg

Wilshere,Ramsey,Arteta da sakatlanmis galiba Tottenham macinda. Oynayabileceklermi bilmiyorum. Ama Yetismeleri zor galiba.

--------------------Şezni----------------
Chambers---Mertesacker--Koscielny----Gibbs
----------------Flamini---Diaby------------
Sanchez-------------Özil------------Cazorla
-------------------Wellbeck-----------------

O kadar sakat var ama yine de şöyle bir 11 çıkarabiliyorlar.Chamberlain,Podolski gibi hamle oyuncuları da var yedekte.

--------------------Şezni----------------
Chambers---Mertesacker--Koscielny----Gibbs
----------------Flamini---Diaby------------
Sanchez-------------Özil------------Cazorla
-------------------Wellbeck-----------------

O kadar sakat var ama yine de şöyle bir 11 çıkarabiliyorlar.Chamberlain,Podolski gibi hamle oyuncuları da var yedekte.

Diaby nin oynamasi zormus. Chamberlainin o pozisyonda oynayabilecegini konusuyorlar.

Diaby nin oynamasi zormus. Chamberlainin o pozisyonda oynayabilecegini konusuyorlar.

Diaby en son bir maçta oynamıştı ondan yazdım.Wilshere'e de sakat diyorlar ama bence o oynar.Chamberlain ortada oynarsa iyi olur.Yedekten girince sıkıntı yaşayacağımız bir adam eksilmiş olur.

Diaby en son bir maçta oynamıştı ondan yazdım.Wilshere'e de sakat diyorlar ama bence o oynar.Chamberlain ortada oynarsa iyi olur.Yedekten girince sıkıntı yaşayacağımız bir adam eksilmiş olur.

Bende zaten Arsenal forumlarinda dolasiyorum, orda yazilanlari aktariyorum. Diaby de ihtimal varmis ama Wilshere kesin yokmus. Hafta sonunda Chelsea ye karsi oynayacagi bile belirsizmis. Öyle diyorlar.

ölüm kalim maci bence...

bu mactan en kötü ihtimal 1 puanla ayrilmayi basarirsak gruptan cikma sansimiz baya yükselir..

aksi takdirde devam edebilecegimizi düsünmüyorum.

simdi onlarin bide chelsea derbisi var hafta sonu ulan biz puan aliriz bunlardan vallahi

Geri
Üst Alt