ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Bence hazır durumdaysa Semih yerine Zan da oynayabilir. Daha az hata yapar. 3lü defans gibi saçmalıklara kalkışmayalım da.. İlk yarım saatteki baskıyı gol yemeden atlatırsak çok iyi olur. Wesley-Bruma oynarsa Pandev kilit oyuncularımız.

Muslera
Tarik Semih Chedjou Telles
Melo Dzemaili/Selcuk
Olcan Sneijder Bruma
Pandev/Burak​

Melo ezecek arsenal bebelerini rahat olsun herkes, Melo kadar mücadele eden 4 adam daha çıksın maçı alırız

Arsenal'in muhtemel kadrosu

Szczesny
Chambers Koscielny Mertesacker Gibbs
Cazorla Flamini Özil
Sanchez Welbeck Chamberlain

O kadroda sadece cazorla ve sancheze dikkat edeceksin, mesut falan öldü. Chamb'ın hızını da unutmamak gerek. Defansı leş arsenalin burak beyefendi kıçını kaldırıp koşarsa bir şeyler yapabilir

Melo Dzemaili Sneijder iyi pas yapan oyuncular. Telles ve Tarik gibi süratli de beklerimiz var. Önlerine de Olcan ve Bruma´yi koyduk mu tamamdir.

O kadar da cekinmemek lazim. Yeter ki dogru tercihleri yapsin Prandelli. Sürpriz yapabiliriz, hatta kazanabiliriz de.

Bu maçtan puan alırsak Anderlecht maçı için ağıt yakarız..

Şu kadroyla çıkmalı

-------------------Muselera--------------------
Tarık--------Chedjou--------Semih--------Telles
--------------Melo------Xhemaili---------------
Bruma--------------Sneijder---------------Olcan
-------------------Pandev----------------------

Prandelli bu maçı'da çıkaracağı saçma kadroyla kaybedecektir.Umarım son maçı olur.Çare Denizli yada Yanal!

Levent Tüzemen "Prandelli Bruma ve Pandev´i özel olarak hazirliyor bu mac icin" demis.

Insallah bekledigimiz 11´i cikarir. Ben kazanabilecegimizi düsünüyorum. Yeter ki dogru tercih yapsin.

Prandelli'nin 11'i.

muslera

semih melo:) chedjou

hamit:) selçuk sneijder dzemaili tarık

burak

________Muslera
Bruma Semih Melo Tarık
___Sneijder Xhemaili
Pandev Selçuk Olcan
_______Chedjou

* LG G2 Tapatalk *

Umutlu arkadaşlara hakikaten şaşırıyorum.Bu futbol,galatasaray'ın bir avrupa kültürü var artı genç arsenal takımı dengesiz ve bazen dağılabiliyor hepsine tamam ama o kadar dağınığız ki,ileride hele bu seviye için o kadar yetersiz bir forvetimiz var ki nasıl olacak,hele arsenal bu kadar kazanmak zorundayken ve sivasspor gibi bir takımın baskısına bile 3-4 pozisyon vermişken nasıl dayanacağız hakikaten merak ediyorum.Umarım puan alırız ama görünen o ki geçen seneki chelsea deplasmanı gibi bir maç olacak...

Muslera

Tarık semih chedjou telles

dzemaili melo

olcan sneijder bruma

pandev kadrosunun çıkacağını bilsem ki öyle bir ihtimal yok maalesef kankiler sayesinde bende umutlanacağım...

Son düzenleme:
Takımımıza güvenelim hatta abartalım 5 0 bizim bu maç....

Geri
Üst Alt