ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

İnşallah beraberliğe oynamak gibi bir hataya düşmeyiz. Biraz adam gibi oynasak alırız bu maçı.

Takıma güvenin, adımıza güvenin. Sahaya koyacakları yüreklere güvenin. En az sizin onlardan korktugunuz kadar hatta çok daha fazla onlar bizden korkuyor

Galatasaray avrupada savunma yaparak kazanmadı bi juventustantan aldığımız 1 puan var geçen sene birde schalke 2. Yarısı

Gücümüzü gösterme zamanı.

#AslanAvda

Boyle cikarsak sansimiz var ama Prandelli efendinin boyle cikacagini hic sanmiyorum... Eger 4-3-1-2 gibi kanatsiz bi formasyon ile cikacak olursak isimiz zor...

Teknik Direktor Fatih Celik in kadrosu :D

1119304_Galatasaray_SK.jpg

Yalniz Arsenal'i, Dortmund'u bikere daha bukadar kotu yakalayacagimizi sanmiyorum, cok kotu durumdalar. Isin tuhaf yani bizde cok kotu durumduayiz. :D
Bu gidisle yemin ederim Anderlecht Costa Ricalik yapip grupdan 1. cikacaklar sanki. Hepimiz cok kötüyüz ...

Anderlecht macini almamiz lazimdi. Daha cok aricaz o 3 puani gibime geliyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

ingiltere deplasmanını hıç sevmıyorum.ilk yarı buyuk baskı olacaktır.oyunu tutarsak her sonuç çıkabılır.

Vur kir parcala ama bu mactan en az 1 puan ile donmemiz gerek, maglubiyet durumunda Avrupa Ligine hello diyebilirz

Geri
Üst Alt