ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Iyi defans etmek lazim, topu alinca da en hizli sekilde kontra atak oynamak gerekiyor.

bruma 100% oynamali, onun hizi bizim işimize çok yaracak.

Ilk yari yemezsek, ikinci yari hallederiz.

klasik hastalığımız olarak maçın başında gol yeriz sonra bütün maç çevirmeye uğraşırız diye düşünüyorum

Valla heryerde 3-5-2 duyuyorum, okuyorum, sinir oluyorum. Emre Utkucan da "Hocamiz 3-5-2´ye gecti" filan demis.

Tatsiz tuzsuz, berbat bir oyun bizi bekliyor. Istersen 10-0-0 yap, Arsenal´den gol yiyecegiz biz. Bu kesin.

Bu sistemle Arsenal´in ceza sahasina bile giremeyecegimizi düsünüyorum. Sonra Burak´a küfür ederiz yine.

Buragin 11 oynadigi maçta, hem de deplasmanda gol atmamiz bile mucize olur. Bunun üstüne 50 tane orta sahayla oynariz. İleri gidemez. Geri dönemez durumda maçi bitiririz. Ben de isterim yenelim gelelim. O umudu bitirdiler. Bu düzen degişmedigi sürece işimiz iş.

Nedense sanki Umut oynasa hem Burak hem de Pandev den daha faydalı olur gibi bir his var içimde.

I am the one who knocks!

Boyle cikarsak sansimiz var ama Prandelli efendinin boyle cikacagini hic sanmiyorum... Eger 4-3-1-2 gibi kanatsiz bi formasyon ile cikacak olursak isimiz zor...

Teknik Direktor Fatih Celik in kadrosu :D

1119304_Galatasaray_SK.jpg

Bence süper kadro.Kontraatak oynacağız.Bruma ve Olcan gibi çok hızlı ve birebirde adam eksiltebilen adamlara ihtiyacımız var.Telles,Bruma ve Olcan.Tarık ile kanatlar jet olur. Çok hızlanırız.

Kadro mühendisliği çok önemli. Bunu herkes biliyor maçın büyük bölümü bizim sahamıza yakın geçecek.

Kontraatak oynamak lazım. Bunu da Burak ile nasıl becerecegiz bilemiyorum.
Ofsayt nedir bilmeyen bir adam ile nah kontra atak oynarsın.

Onun için ben Umutun oynamasını istiyorum.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Selçuk ve Burak gereksizleri kesin oynar hayal kurmayalım. İnsan düşündükçe sinirleniyor. Şike pisliği yetmiyormuş gibi kendi içimizdeki pislikler ile uğraşıyoruz.

Semihsiz kadro kurmayalım bence bide elimizde sneijder gibi pasör 10 numara var kanatta adam yok ileride top atacağın adamda devamlı ofsaytta bekliyor artık nasıl kontra oynayacaksak

Geri
Üst Alt