ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Koymusun Sneijderi DMC ya...Pirlo misali...

LAN ...pirlo nun yanında dinamik basan ve hizli Vidal ve Pogba var...bizde tır kadar yavaş Oyuncular...Bekler de Kuyt gibi duracell asamoah lichtensteiner...bizde tır kadar yavaş Veysel ile defansif yetesiz Telles. ..
Pirlo nun arkasında chiellini Barzagli gibi üst düzey adamlar...bizde bu sistemde oynayamaz Adamlar...hele riskli oynamayı seven.Önlibero Melo yu stopere koymak tam facia....

Bu Oyuncular ile 352 oynatan hoca benim gözümde hoca değildir! !!!!

Son düzenleme:
3-5-2 ni yiyim hoca senin brumayı olcanı tarıkı oynatma sen yuh ya galatasaray tarıhının en kötu antrenörlerinden biri açık netttttt.

Çıkarmamız gereken dersler

*Prandelli istifa etmeli/kovulmalı , başarı hayal bu adamla
*Melo orta sahanın ikilisinden biri olarak oynar, Sneijder 10 numara pozisyonunda oynar. Fantezilerin bizi ne hale getirdiğini çok acı şekilde gördük.
*Veysel, Yekta, Telles üstüne KOCA bir çizik. Bu adamlar Türkiye kupası maçları dışında oynamamalı. Aynı şekilde Dzemaili yedek olmalı. 11 için yeterli değil
*Hamit bu takımda her türlü oynar.
*Olcan-Tarık bu takımın sürati resmen. İkiside 11'in değişmez isimleri olmalı
*Pandev henüz hazır değil. Zaten , yedek olmalı. Sonradan oyuna alabileceğimiz, yedek kulübesinde olmalı.

Takımı Taffarel kursun daha iyi oynatır. Kovun şu futbol cahilini , beklemeyin. Lig de elden gidecek

Muslera
Hamit Chedjou Semih Tarık
Melo Selçuk
Olcan Sneijder Emre/Bruma
Burak/Umut
en azından ligde tutunabilmek, erkenden kaybetmemek için

By45VuJIAAAbdGh.jpg

Sadece istatistiklere bakarsak sanki o kadar kötü oynamamisiz gibi (sonucta Arsenal 30 dakika 10 kisi oynadi).

Adamlar atiyor. Bu arada her gecen mac daha fazla kosuyoruz.
istatistiklerin ne kadar cöp oldugunun kanitidir bu

3 lü savunma tüzüğümüze eklenmelidir.
Kesinlikle yasak diye.
Bu arada biz hangi diziliş ile oynadık 2ci yarıda?
Tellesi oynatarak tarıka resmen küfür edilmişdir. Tam fiyasko

Olay basit

3 5 2 ile çıktığımız maçta iyiydi diyenlere tek laf var

Utaka nin atamadiklarini wellbeck attı

Bu kadar basit

Bu takım 3 5 2 oynamazzzzzzz

Bu sistemle oynadığımız her maçta rezalet durumlara düştük. Rezalet. Bunu geçen seneden örneklerle anlattım. Ajax'ın bebeleri abartmıyorum 10-15 pozisyona girdiler. Akıllı bir hoca ulan ben 4'lü oynarken az pozisyon veriyordum, Sivas maçını kazandım ama bir sezonda verilecek pozisyonu verdik diye düşünür. Ama göremiyor, nasıl göremiyor bu tecrübedeki adam anlamıyorum.

olcanın doğum günüydü bi de...istifa et prandelli

bu da mancini de kanatlı futbola garezleri var herhalde. kafayı bi brumaya taktılar sanki tek suçlu o. halbuki takımda ilk oynaması gerekn adamlardan biri topu ileriye süren adam yok

millet hala her maç daha fazla koşuyoruz diyor.. kırmızı kart olmasa 5-6 yiyecektik

Bazi GSCdeki siyasetçilerin yaptigini yapiyorum

Ne zaman kötü sonuç alinca herkes Galatasaray baskan ve hoca hariç suçlayan zihniyet var ya
Yoo her zamanki gibi aptal aptal konusup lafi nasil etsem de TFF ve hukumetimizin ne kadar mukemmel olduguna getirsem diye takla atiyorsun.

Baskan batirmis, hocanin dunyadan haberi yok. Bunu gormeyen mi var. ama gerzek gerzek milleti sinirlendiren bir sen varsin.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Bu sistemle oynadığımız her maçta rezalet durumlara düştük. Rezalet. Bunu geçen seneden örneklerle anlattım. Ajax'ın bebeleri abartmıyorum 10-15 pozisyona girdiler. Akıllı bir hoca ulan ben 4'lü oynarken az pozisyon veriyordum, Sivas maçını kazandım ama bir sezonda verilecek pozisyonu verdik diye düşünür. Ama göremiyor, nasıl göremiyor bu tecrübedeki adam anlamıyorum.

Prandelli eski zamanlarda yasiyor; az gol yemek, top hakimiyetiyle, sürekli gol sansi üretmekle oluyor 9-10 adamla defans yapip, temposuz futbol oynatmak degil.

Mancini geldi 3-5-2 denedi olmadi
Prandelli geldi 3-5-2 denedi olmadi

Geri
Üst Alt