ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Maçı izleyemedim ama sonuc normal
Biz boyle takimlarin çöpleriyle onlari vurmaya calistigimiz surece bi bok olamayiz.
Bu sonucun normal oldugunu dogrulayan o kadar cok sebep var ki.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şu 3-5-2 olayı iyiki arsenala denk geldi welbek dışında adamlarda heves yokdu da 4 yedik, dortmund ola vay halimize

4-4-1-1 veya duruma göre 4-4-2 sisteminin bizim için en iyi sistem olduğunu boş yere bağıra bağıra söylemiyoruz,

4-4-2 ye döndükten sonra ne kadar etkili olduğumuz açıkca görüldü,

bu yenilgiden tek tesellim inşallah prandelli doğru yolu bulmuştur,

ancak sadece sistemle yetmiyor adam gibi futbolcu tercihlerimiz de olmalı,

Bruma-Olcan-Tarık-Hamit bu takımda mutlaka oynamalı..

ayakların yere basacak sezon girişimiz ofsayt gec gelen tarıhın en kotu hocası ve son dakıka ıkı oyuncu lig başlasın kotu oyun devam etsin bjk zor elendi biz rahat yeneriz saçmaliği zorla kazanılan sivas macıyla havaya girilmesi ve arsenal rezaleti

ulan bu maçı geçtim başımıza başkan olacak bi adayımız bile yok ki şu takım düzelsin diye umutlanalım.iyice çıkmaza girdik. bizi kurtaracak bi kahramana ihtiyacımız var ama kimse de taşın altına elini sokmuyor. bizi alp yalmana muhtaç edecekler yazık çok yazık

Bir tane adam geçebilen dikine gidebilen bi oyuncu yokdi ilk11 dw...gerisini siz düşünün! !!

* LG G2 Tapatalk *

Prandelli hoca falan değil. Kafası çalışan bir insan sivas maçından sonra bir daha 3-5-2 ye tövbe ederdi. Tez zamanda kovulmalı

Yoo her zamanki gibi aptal aptal konusup lafi nasil etsem de TFF ve hukumetimizin ne kadar mukemmel olduguna getirsem diye takla atiyorsun.

Baskan batirmis, hocanin dunyadan haberi yok. Bunu gormeyen mi var. ama gerzek gerzek milleti sinirlendiren bir sen varsin.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Insan bazen bu türlü maçlardan sonra ne dedigini bilmiyor

seni kırdıysam
özür diliyorum

Ertuğrul sağlam veya Denizli gelir

Envoyé de mon Nexus 5

Maçı izleyemedim ama sonuc normal
Biz boyle takimlarin çöpleriyle onlari vurmaya calistigimiz surece bi bok olamayiz.
Bu sonucun normal oldugunu dogrulayan o kadar cok sebep var ki.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sonuç normalda yedigimiz goller, ve oynayan oyuna bakilirsa, ne kadar dandik ve kötü oynadigimizi anlarsin.

Amatör takimi gibi sadece defans yapip harbiden rezil olduk.

En azindan YÜREKLE, golleri arayip tehlikeli olabilirdik, artik bu ne kadar defans yaparsam o kadar az gol yerim mantigi kullanmamak lazim.

Roma'ya bakarsan mesela, adamlarin da o kadar iyi kadrolari yok fakat ManCitye neredeyse yendiler dün

Onlar bizim gibi oynasaydilar kesinlikle en az 5 gol yerlerdi.

Adamlarin hocalari bizimki kadar cahil ve eski olmadigi için de bu kadar iyi oynadilar.

ertuğrul sağlam gelsin ,GS lı zaten

---------muslera--------
veysel--ched--semih--tarık
olcan----dzmeili--melo----Bruma
------------sneijder--------------
------------pandev-------------

çok mu zordu? 4 değil 2 yerdik ama atardıkda

Geri
Üst Alt