ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Klopp : " Galatasaray'da herhangi bir oyuncu icin özel bir plan uygulamadim. Ilginc ve eglenceli bir mac olacak. "

Arkadas getirmeyin su takimin basina italyan hoca.. Adamlarim felsefesinde kanat oyuncusu yok bir kere. Tabi Bruma kadro disi kalir. Kovun gitsin su herifi yetti artik.

4-3-1-2 oynarsak en az 5 olur.

bruma'yi nasil oynatmazsin lan nasil.

nerde psikopat adam var bulup getirip takimin basina koyuyonuz lan

4312 oynuyacaz iste anderlecht ilk 11i tarik sagbek tek degisiklik

2-1

9'Sneijder
75'Aubamayang
90+'Chedjou

Ilk 11 tercih meselesi, tutabilir de tutmayabilir de, ancak Olcan ve Bruma´yi kadroya almamak nedir kardesim?

Belli ki cift forvetle Dortmund defansini rahatsiz etmeyi, baski altinda tutmayi hedefliyor. Iyi cikiyorlar cünkü arkadan.

Tutabilir de, tutmayabilir de dedigim gibi. Tercih meselesi, elestiriyi cok abartmiyorum. Ama Olcan ve Bruma´nin kadroya bile alinmamasi sacma.

Galatasaray U19 takımı Borussia Dortmund'u Kerem Çalışkan, Uğurcan Köse ve Doğuş Can Davas'ın golleriyle 3-2 mağlup etti.

Rakibin defansı tam bi rezalet, geleni geçeni arkalarına kaçırıyorlar,
bizim rakip defansın arkasına kacacak takımın en hızlı oyuncusu bruma ve olcay kadroya alınmıyor..

kac macdır oynamayan telles ve savunması sıkıntılı tarık tek baslarına kalacaklar dortmundun kanatlarıyla..ah ulan ah

En son ne zaman çıktığımız bir maçta ilk onbir çoğunluğun içine sindi hatırlamıyorum.
Uzun zaman oldu.
Çileye bak.

Kanatsiz futbolla ne zaman basarili olduk amatör herif?

Kaç maçtir kanatsiz oynadik, kaç maç puan kaybettik.

Geçen sene sıkça yaptığımız, bu sene derbi dışında görmediğim defansı orta alandan itibaren kurupta rakibi karşılarsak Dortmund affetmez. Hem defansımız geriye zor dönüyor hem de Dortmund hızlı çıkıyor.

GT-I9300 Tapatalk

zor bir mac bizi bekliyor hele kanatsiz oynarsak ( ki öyle gözüküyor ) o zaman hepimize sabir diliyorum :90:

içimde yeneceğimize dair en ufak bir umut yok. sen koy adam gibi kadro yener yenilir önemli değil ama doğruyu yap. saçma sapan sıkıcı futbol anlayışınla, adaletsiz forma dağıtışınla, saçma sapan sistemlerinle bıktırdın bizi. takımda bile inanç olmadığını düşünüyorum. fb maçında sneijderin mucizesi ile yendik ama sneijderı bugün kilitlerler işimiz biter. dortmund eski gücünde değil ama bu halleriyle bile yenip geçerler.

bari fark yemeden kaybedek,gitsin şu rezil adam.

----------------Muslera--------------
-Tarık--Ched--Semih--Telles-
----------Melo--Dzemaili----------
---Emre------Sneijder-----Hamit-
----------------Burak------------------

Bu kadro (veya emre yerine selcuk) Prandellinin başkan burdakilerin liseli olduğunun kanıtı olacak..

Uzaktan şutlar önemli bir silahımız olacak (bold olanlar!!)

Bu arada Hummels kırmızı görür at fava bekle.. Hatta dk veriyorum 65-70 arası ;)

En son ne zaman çıktığımız bir maçta ilk onbir çoğunluğun içine sindi hatırlamıyorum.
Uzun zaman oldu.
Çileye bak.

Mancini'nin ilk maci.. 2-2 biten Juventus maci. Sneijder-Drogba ve iki has kanatla maca baslamistik. 4-2-3-1'i görünce forumda cok sevinmistik. Nitekim yenilmedik o macta.

Muslera
Tarık chedjou semih telles
Melo selcuk hamit
Sneijder
Burak pandev

Geri
Üst Alt