ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Adam gibi bek ve kanat yok ki. Hatta hiç kanat yok. Böyle olunca da yediğimiz gollerin kanatlardan gelmesi anormal değil.

O pozisyonu bahane etmenin anlamı yok bu kanat savunmasıyla çoook gol yeriz biz daha.

Yemeden 2 gol?Çok çok zor bundan sonra.Bari ilk 20 dakikada olmasaydı.

Korktuğum başıma geldi. Maçtan öncede beklerimizden sıkıntı çekeceğimizi adım gibi biliyordum. Beklerimiz rezil ötesi kötü.

Prandelli bu takimdan defolup gidene kadar GS'liligimi askiya aliyorum! Yemin ediyorum ki bu italyan gitmeden daha GS'in hic bir macini izlemicem!

Hali sahada oynasa dortmund bundan daha fazla yorulur.

biz bekleri oyuna sokma konusunu yanlış anlamışız 2 bekimizinde maşallahı var.. Biri sağdan yedi biri soldan 2-0

Kalabalık orta sahayla çok iyiyiz. Böyle devam.

aziz yıldırımı koy takımın başına şu prandeli denen adamdan daha kötü oynatamaz. 15 yaşındaki ergen bile bundan iyi kadroya çıkarır. takımı sabote ediyor. çok pis küfürler etmemek için kendimi zor tutuyorum

selçuk ve burak çıkıp..dzemali ve emre çolak girecek.başka türlü olmaz.

Burda hayal aleminde yaşayan arkadaşlar var. Hezimet olmazsa iyi demiştim. Arkadaşlar Galatasaray da elle tutulur hiç bir şey yok. Arsenal den 4 yersen Dortmund Allah korusun .

yahu neden bu kadar takıyorsunuz futbolu ya, ben yiğit gökoğlan ve engin baytar'ın görüntüsünden sonra hiç bir takımı tutmuyrum :D Adamlar bizim paramızla alem yapıyor lan, biz üzülüyoz takım kaybedince onların şeyinde değil :D

Birde prandelli dogru kadro sahaya surdu diyenler vardı gercekten cok ilgin.c

Allahtan bugun sabahtan basladım icmeye

Maçın basinda belliydi zaten bu kadroyla aksi olmasi mucizeydi.

Cl yalan oldu bu mac yalan oldu bari Prandelli istifa etse yada kovulsada diger maclari kurtarsak

★★★》☆

Geri
Üst Alt