ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Prandelli' nin dediği oldu. Ve artık asıl hedef lig. Ligide kaybederiz tabiki bu futbol anlayışı ile.

adamlar pes golü atıp duruyorlar bize. yazık vallaha yazık. defol git prandelli

ulan bu takımın real i boğuyordu kendi evinde iki sene evvel.

istifa prandelli.

Pandev - telles hiç oynamıyor ama dortmunda karşı ilk 11

Selçuk - burak hâla sahada

Sneijder yerinde oynamıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
ulan olcan brumanin günahi ne ?
bu adamlar niye oynamaz hamit pandev ne? ne yapamk istiyor belli degil.

anderlecthden bile kötü takımız oysa ne planlar yapıyoduk sezon başı yazıklar olsun

tebrik ediyorum rezil herifler,Avrupada itibar denen bişey bırakmadılar,ucuz futbolcu mevsimini bekleyin siz daha

KANATSIZ OYUN

HAMIT SELCUK MU KAYACAK KENARA
TIR KADAR YAVAS

* LG G2 Tapatalk *

Hasan nerdeyse ağlayacak NTVspor'da adam benim dediklerimi dillendiriyor kanat yok kanat...!!!!

Fısatçılar türemiş yine ,
meloyu satalım sneijderi satalım muslerayı satalım ,
zorla şuraya küfür yazdırıp ihraçmı ettireceksiniz adamı !

Abi beni kastettin belki, yanlis anlamissin.
Diyorum kacsinlar kurtarsinlar kendilerini. Bu takim onlari haketmiyor. Cünkü cok büyuk bir ucurum var.
Yoksa bu üclü takimin en iyileri bunu hepimiz biliyoruz.

Suçlu yine terim mi oldu? ne adamsınız ya bazen saçmalama da çağ atlatıyorsunuz ha onunda ne olduğu belli de 2 sene geçti terimin ardından hala suçlu terim geçen sene devre arası harcanan milyonların suçlusu da terim sizin mantığınıza tüküreyim..
fatih terim bu seferki batığımız nedenleri arasındadır , onun yaptırdığı transferlerde hurdadır ve bu rezil kadroda çok emeği vardır tabi ondan sonra terimdende kabiliyetsiz ve futbolla hiç alakası olmayan tulun sayasinde rezillikler artarak devam etmişdir ve takım batmışdır kimse bu tablodan terimi aklayamaz kimse bu tablodan aysal ve tulunu aklayamaz kimse scout ekibini aklayamaz kimse 2 kabız italyanı aklayamaz ,el birliği ile batırdılar bizi..

Terim olsa boyle olmazdi onu garanti ederim cok kotuyuz Prandelli olcan bruma iptal yarin kovarim bu ne ya

Yeni yonetimin ilk icraatı prandelliyi gondermek olmazsa topunun

Geri
Üst Alt