ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

sampiyonlarligi.png

88f85gs.png
c80ecv.png
dortmund.png

110dd3929_wallpaper1234.jpg

Şampiyonlar Ligi 2014/15 D Grubu 3.Hafta
Galatasaray - Dortmund
Türk Telekom Arena
22 Ekim
21.45

Allah utandırmasın.Vurduğumuz gol olsun

Dortmund'u yüceltmeyelim onlar da kötü. Biz derbi galibiyetiyle daha moralliyiz. Maç kendi sahamızda + passolig yok. Bu maçı alırsak uzun bir galibiyet serisi yakalayabiliriz. Başarılar Galatasaray'ımıza.

VIP yerimizi alalım diyelim fener maçında dedim koyduk totem yapalım bakalım ;)

gavurlar acimiyor malesef
büyük rezalet bekliyorum

Bu maçı alırsak takım havasını bulur. Hava yakalamak çok önemli. Bu hava bizi şampiyonluğa kadar götürebilir.

Dortmund da kotu.Burak falan oynamazsa alabiliriz

Dortmund ligde serbest düsüste ama SLde daha moralli oynuyorlar ve rakiplerini eziyorlar.
Cok cok tirsiyorum bu mactan, bu olumlu hava bu macla yerle bir olabilir.

Dortmund ne kadar kötü de olsa bizim gibi futboldan ırak değiller hiç olmazsa. Tecrübeyi konuşturup kazanabilirler. Geçen sene sezonun sonlarına doğru Galatasaray'ı ipten alan Sneijder gerçeği dışında oyunun kaderini olumlu açıdan değiştirebilecek ikinci bir ortasaha-hücum oyuncumuz yok.

Dortmund kendi liginde berbat, Arsenal kendi liginde berbat ama bizde de öyle berbat bir hoca var ki, bu fırsatı değerlendirmek bir yana, bu 2 takımı resmen havaya sokmak, onlara moral vermek için bizim başımıza getirilmiş gibi. Bu takımları böyle yakalamışken puanları 3'er 3'er toplamak lazımdı.

Beraberlik iyi sonuç olur kendimizi kandırmayalım not : dortmund küme düşme hattın da şuan..

Geri
Üst Alt