ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Kilit adam Muslera olur diyorum ben.

I am the one who knocks!

Neymiş Borussia Dortmund çok kötü durumdaymış, sanki biz çok iyi durumdayız. Takım daha 3 pas yapamıyor. Son 5 sezonda 5 maç üst üste iyi top oynadığımız 2011-2012 sezonu var bir tek aklımda kalan.

Muslera

Tarık - Chedjou - Semih - Balta

Hamit - Melo

Emre - Olcan - Sneijder

Umut

Deplasmandaki maçla beraber Dortmund'un yenilmesini isteyeceğim tek maç olacak. Allah aslanlarımızın yardımcısı olsun.

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Telles

Melo - Dzemaili

Bruma - Sneijder - Pandev

Burak

Fazla ofansif gibi, defansif anlamda sorun çıkar mı bilemem ama, kağıt üzerinde çok güzel duruyor.​

Cemali Selcuk'tan bile kotu cikti.Umarim oynamaz ama muhtemelen 11'de olur

Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Telles
Melo
Hamid-Cemali-Wesley-Olcan
Pandev

Olcan neden 10#, Sneijder neden kanatda oynamali?

Sneijder solda daha iyi boşluk buluyor kendisine. Geçen seneye bakarsan forvet arkasında değil de sola yakınken daha iyi oynadı hep. Forvet arkasında stoperlerin arasında kayboluyor.

Sneijder solda daha iyi boşluk buluyor kendisine. Geçen seneye bakarsan forvet arkasında değil de sola yakınken daha iyi oynadı hep. Forvet arkasında stoperlerin arasında kayboluyor.

Bence kanatda oynarsa baya etkisiz kaliyor Sneijder.

Ve defansi yardim etmedigi için Tarik veya takimda bek olarak oynayan oyuncu, 2 rakip oyuncuya dikkat etmesi gerekiyor.

Olcan'in da #10 olarak etkili oldugunu hiç görmedm, Trabzonda o mevkii de hiç oynadigini da bilmiyorum.

Muslera

Melo - Dzemaili

Bruma - Sneijder - Pandev

Burak

Fazla ofansif gibi, defansif anlamda sorun çıkar mı bilemem ama, kağıt üzerinde çok güzel duruyor.​
hiçte ofansif değil,olması gereken kadro.dzemali ortasahanın ortasında oynamalı zaten meloyla.ki yapacaklarını da görsün beğenmeyen arkadaşlar.

Bence kanatda oynarsa baya etkisiz kaliyor Sneijder.

Ve defansi yardim etmedigi için Tarik veya takimda bek olarak oynayan oyuncu, 2 rakip oyuncuya dikkat etmesi gerekiyor.

Olcan'in da #10 olarak etkili oldugunu hiç görmedm, Trabzonda o mevkii de hiç oynadigini da bilmiyorum.

Tablo olarak böyle duruyor yoksa defansta olcan gitsin yardım etsin sol beke. Hücumda solda Sneijder olmalı.

Kadrolarınızı yaparken defans harici en az 3 tane savunması iyi olan oyuncuları seçin. Takım halinde defans yapabilsek keşke, geri dönüşlerimiz çok sıkıntılı oluyor. Şikeciler bile takım halinde nasıl geri koşuyorlar taktik disiplinde taviz vermiyorlar. Bizimkiler başı boş sahada dolaşıyor.

Şu cemaliyi 11 yazanlar maç seyrediyormu? seyrediyorsa hangi amaçla yazıyorlar? inanın merak ettim...

muslera
Hamit - Melo - Selçuk - Olcan
Sneijder
Burak

kadro bu olmalı lakin prandelli kurmaz böyle bir kadro...

ya Cemal, ya Selçuk olmali.

2si beraber olduklari zaman, takim temposuz ve hareketsiz futbol oynuyor

Şimdi hangi kanalda maç

Geri
Üst Alt