ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

En iyi 11 bence bu.

Hamle oyuncusu olarak Emre Çolak düşünülebilir.

Herkesin muslera tarık semih chedjou telles hamit melo olcan sneijder bruma pandev 11 ini görmek istediği ama muslera veysel semih chedjou tarık selçuk melo djemaili sneijder olcan burak 11 inin çıkacağı maç...Malesef...

Dortmund forumlarindaki yorumlar:

"Bu mac icin hevesim yok. Zaten kazanacagiz. Önemli olan lig su anda. Kafayla zaten Hannover macindayim."

Hemen hemen hepsi böyle diyor. Skor tahminlerine gelince; herkes en azindan 2 farkli galibiyet diyor. Beraberligi gectim 1 farkli galibiyet tahmini bile yok.

Sunlara gecirin de iyice karissinlar diyecem ama bizim takimda o isik yok.

Aynisini arsenal'liler de diyordu sonucu gorduk. Aslina bakarsan biz de dortmund taraftari gibi dusunuyoruz.

Isin kotu yani marco reus, ilkay gundogan ve mkhitaryan iyilesmis dortmund'da

reus, welbeck veya ronaldo etmisi yapabilir cok cok sıkı markaja alinmali

Isin kotu yani marco reus, ilkay gundogan ve mkhitaryan iyilesmis dortmund'da

reus, welbeck veya ronaldo etmisi yapabilir cok cok sıkı markaja alinmali

200px-Veysel_Sar%C4%B1_2013_1.jpg

Forvette Burak oynadığı sürece rakip yarı alana oyunu yıkma şansımız sıfır, bu da demek oluyor ki gol pozisyonu sayımız az ve beğenmediğimiz isteksiz futbol.

Sağ bekte Tarık sol bekte Telles, orta sahada Hamit Melo Emre Çolak Olcan önlerinde Sneijder forvette ise Pandev oynarsa dengeli bir takım oluruz.

-------muslera----
tarık-ched-semih-telles
---------melo------------
olcan---hamit---bruma
---------sneijder---------
---------pandev---------

Reus totoşu bakalım Melo karşısında neler yapabilecek, ver markajı adım attırırsa şerefsizim. Adam akıllı kadroyla yeneriz bu sarı oglanları, ama adam akıllı kadroyla

115-120 km koşan ve kalitesi olan bir takıma karşı şansımız olduğunu düşünmüyorum iki maçıda berabere bitirsek iyi bence

Reus totoşu bakalım Melo karşısında neler yapabilecek, ver markajı adım attırırsa şerefsizim. Adam akıllı kadroyla yeneriz bu sarı oglanları, ama adam akıllı kadroyla

Ciddi misin sen? Daha 2 sene önce Draxler bizim takimi tek basina rezil etmisti, Melo Nelo falan'la dalga gecti. Reus de Draxler'dan kat kat daha yetenekli bir oyuncu, Almanya'nin en iyi oyuncusu'dan bahsediyoruz, biraz saygi lütfen.

mucize olmassa dortmund farkli alir maci. Bizim isimiz bu sene sadece lig olmali sampiyon olup postalamak lazim prandelli yi sonra iyi bir yerli teknik adamla anlasmak lazim.

Vallah çok zor. Hadi en iyi 11'imiz ile çıksak neyse ama onu bile yapmıyor sayın antrenörümüz.

Maça zaten 1:0 arkadan başlıyoruz aslında.

Sonra sahada iki ölü adamın var (Burak & Selçuk). Bu da yetmiyormuş gibi Veysel gibi yetersiz adamlar var.

He bu da yetmediği için bir de oyuncularımız asıl mevkilerinde oynamıyor.

Allah yardımcımız olsun, başka birşey demiyorum. Reus tek başına bile işi bitirebilir Rolls Reus'a bağladı mı koparır vallah.

I am the one who knocks!

Ha forvetli cikmisiz ha forvetsiz hic fark etmeyecek galiba. Mutlaka devre arasinda forvet almamiz lazim.

Bu cicinho ne orta açıyor arkadaş veyselin filan izlemesi lazım bu adamı biraz örnek alsınlar

Melo cezalı değil mi??

-------------Muslera-----------
-Tarık--Semih--Ched--Telles-
--------Selcuk--Dzemali------
------------SNEIJDER---------
-Pandev----Umut-----Olcan--

Pandevle Umut oynamalı.. daha özverili oynar açıkları kapatır adam kovalar.. Sonradan kral girer öldürücü darbeyi vurur :P

Geri
Üst Alt