ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Ezileceğimizi düşünmüyorum aksine kafa kafaya futbol oynarız Dortmund ile. Fakat sihirli ayaklar isterse maç lehimize dönebilir

Ciddi misin sen? Daha 2 sene önce Draxler bizim takimi tek basina rezil etmisti, Melo Nelo falan'la dalga gecti. Reus de Draxler'dan kat kat daha yetenekli bir oyuncu, Almanya'nin en iyi oyuncusu'dan bahsediyoruz, biraz saygi lütfen.

Melo'nun hırsı ve isteğiyle marke edemeyeceği oyuncu yok, Reus öyle elini kolunu sallaya sallaya hiçbir halt yiyemez eğer istekli hırslı oynarsak

Beyler haklı olarak Dortmund'un temposundan bahsediyorsunuz ancak o tempo için bizim de yüksek tempoda oynamamız gerekir...

Klasik 4-4-1-1 çıkmalıyız , forvet mutlaka ama mutlaka Pandev olmalı , merkezde ise Melo-Hamit...Diğer taraflar bir şekilde halledilir...

1132249_Galatasaray_SK.jpg

fb karşılaşmasının ilk 45 dakikasında oynadığımız gibi oynarsak Dortmund 3-4 tane rahat atar... İnşallah fb galibiyeti takımın kendine gelmesine ve gerçek GALATASARAY gibi oynamasına vesile olur...

Dortmund 2-1 kaybettiği Köln maçında 120 km koşmuş biz ise fb maçında 106 km koşmuşuz adamlar bizden 1 fazla gibi oynayacaklar üstelik birde Selçuk oynarsa vay halimize

koycaz...
iki dortmund maci ve anderlecht macindan en az 7 puan bekliyorum...

Muslera

Tarık-Chedjou-Semih-Telles(H.Balta)

Melo-Selçuk

Olcan(Hamit)-Sneijder-Emre

Pandev(Umut)

Benim 11 böyle olurdu.En kötü Sneijder yerinde,Tarık sağda,Hamit yada Emre'nin en az biri sahada olsa yeter.

Geri
Üst Alt