ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Kadroya hâlâ Selçuk yazanlarda art niyet ararım açık ve net! Siz Dortmund'un mu kazanmasını istiyorsunuz arkadaş? Ayıp yahu!

Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
Melo Hamit
Olcan Sneijder Emre
Pandev

I am the one who knocks!

Muslera
Tarik Ched Semih Telles
Hamit Melo Emre Olcan
Sneijder
Burak

Pandev Bruma Selcuk Dzemaili Hakan Veysel Sinan

---------Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
----------Melo
Hamit Cemali Sneijder Olcan
--------Pandev

Telles hala çaylak modunda, Tarık defans yönüyle zayıf olduğu için diğer beke Hakan ı tercih ediyorum...Olcan sol kanatta daha verimli...Çok ışık vermese de uluslararası tecrübesiyle Cemali bu maçta ön plana çıkabilir...Pandev fizik testlerinde dökülmüyorsa oynamalı, ille 11 km koşmasa da olur, top almak ve kullanmak için güçlü kalabilsin yeter; aksi halde Umut...

Hamle oyuncuları olarakta, duruma göre Bruma, Emre, Umut öncelikli olmalı...En önemlisi statik değil, 'Compact' bir oyun anlayışı, yani kısa takım boyuyla kollektif olarak ileri-geri hareket edilebilmesi...

Tabi Arsenal maçından sonra Selçuk un bu maçta da kesik yemesi, aynı zamanda Burak tan da vazgeçilmesi ihtimali 1/1000 düzeyinde maalesef.;(..

Muslera
Tarik Ched Semih Telles
Hamit Melo Emre Olcan
Sneijder
Burak

Pandev Bruma Selcuk Dzemaili Hakan Veysel Sinan

Emre gibi fizik gücü yıldız takım seviyesinde birini tank gibi Almanlar'a karşı nasıl yazıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Hele Burak?Takımıher oynadığı maç 10 kişi bırakıp üstüne de attığımız gole bile sevinmeyip trip atan birini nasıl yazıyorsunuz anlaşılır gibi değil.

Hamit Melo Dzemaili Olcan Sneijder Burak olabilir

~tap

UEFA'dan herhangi bir uyarı filan gelmedi mi Arsenal maçında yaşanan olaylar ile ilgili? Dortmund deplasmanına bizim seyircileri almayabilirler, bunu beklerim.

Sabri'nin gitmesi için 10 yıl bekledim defalarca futboldan soğudum.Burak için bu kadar beklesem bir ömür gibi gelir.Bu adam Sabri'den de beter çekilecek dert değil valla.

Yalnız şu kesin.Burak gidince bir kurban adağım var gittiği gün buradan paylaşırım adak resmini.

Bizim stoperler aubemeyang karsisinda ne yapacak merak ediyorum. adam bildigin ucuyor. araya atilan toplarda hamle yapamadigin anda kaleciyle karsi karsiya.

Adamlar bir anda vites yükseltip, seri oynayabiliyorlar.
Umarım Bu şartlar altında ched baya ağır kalmaz.
Pozisyona girme özürlü oyunculara sahip olduğumuz için gol yememek için oynayalım bari.

Selçuk-Burak-Veysel oynarsa her zamanki gibi maçı izlemeye gerek yok.

Birşeylerin olması gerekiyor iyi oynamamız için.Kavga,kırmızı kart vs.. ölü gibiyiz yoksa.

Fenerbahçe maçında da gördüğümüz gibi oyunu Sniejder üzerinden kurmazsak sıkıntı yaşıyoruz. İkinci yarının 2. kısmından sonra bu yanlıştan dönüldü. Oyunu herzaman bu şekilde kurgulamamız lazım. Bu şekilde devam ederse hoca, çoğu maçta hem kötü futbol hem de kötü skor kaçınılmaz olur.

Şu haliyle takımdan iyi futbol ve iyi skor beklemek bence mümkün değil.

Hamit, Emre ve Bruma artık her 11 de olmalı. Olcan sağda değil solda olmalı.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
bvb tam kadro gibi nuri disinda
cl maclarinda farkli oynuyor adamlar
fb macinda oynadigimiz gibi oynarsak fark yeriz

Kadro belli :D
Muslera
Chedjou Melo Semih
Sneijder
Veysel Xehamili Selcuk Telles
Burak Umut​

Geri