ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Tarık ile Olcan'ın yedek olacağını düşünüyorum.11 şöyle olur

-------------------Muslera------------------
Veysel-----Chedjou----Semih------Telles
-----------Melo--Dzemaili--Selçuk-------
Bruma------------Burak--------Sneijder

selçuğu kesmiyo kesince neler oldu gördük laf atmış selçuk efendi ben sakat değildim diye formsuz oynatamadım demek gerekir o durumda yani bi açıklama yapmaya da gerek yok taktik sonuçta selçuk kesilip olcan emre 11 de olmalı

------------------Muslera----------------
Tarık--------Chedjou---Semih--------Telles
-------------Melo-------Dzemaili-----------
----Hamit--------Sneijder--------Olcan-----
------------------Pandev------------------
dengeli bir 11 olur.Tarık sağda zorlanabilir bu yüzden önünde sağlam bir Hamit olursa o kanattan pek sıkıntı yaşamayız.Sol kanattada Telles-Olcan fena bir kanat olmaz,Olcan solda daha etkili Telles ise o kanada tempo kazandırır.Orta Sahadada Melo-Dzemaili ikilisi fizik kuvvetleri ve tecrübeleri ile güçlü Dortmund ortasahasına direnebilir.Takımın beyni Sneijder olur ve takımı o yönlendirir ve gerçek mevkisinde oynamış olur.Forvettede top tutacak ve tecrübeli Pandev olur.(Burağa nazaran daha faydalı olur)

------------------Muslera----------------
Tarık--------Chedjou---Semih--------Telles
-------------Melo-------Dzemaili-----------
----Hamit--------Sneijder--------Olcan-----
------------------Pandev------------------
dengeli bir 11 olur.Tarık sağda zorlanabilir bu yüzden önünde sağlam bir Hamit olursa o kanattan pek sıkıntı yaşamayız.Sol kanattada Telles-Olcan fena bir kanat olmaz,Olcan solda daha etkili Telles ise o kanada tempo kazandırır.Orta Sahadada Melo-Dzemaili ikilisi fizik kuvvetleri ve tecrübeleri ile güçlü Dortmund ortasahasına direnebilir.Takımın beyni Sneijder olur ve takımı o yönlendirir ve gerçek mevkisinde oynamış olur.Forvettede top tutacak ve tecrübeli Pandev olur.(Burağa nazaran daha faydalı olur)

Begendim. Katiliyorum.

İkinci olmak istiyorsak kesin kazanmalıyız ama,puan kaybı ümitleri %80 bitirir.Gerçi üçüncülüğe de fazlasıyla fitim şahsen.

2v861yu.jpg

su kadroyla cikalim .. 3gen onemli .. Her turlu topu alan topcu 2 takim arkadasi serbest olmali ve pas verebilmeli !!

yeniliriz diyenler çıkmadımı hala 5 yeriz fark yeriz diyenler klasikleşmiş adamlar çok burda ama kurtulmak çok zor takımına destek olan görmedim habire kötüle böyle başarılı olursun anca

haklısın peleli brezilya ve messili barcanın karışımı bir takımız ne diye 5 yiyelim?

Yarin basin toplantisinda Hamit olacakmis Prandellinin yaninda. Hamit ilk 11 de demekki. Güzel bir haber.

An itibariyle her maça çıkması gereken 11 budur;

Muslera

Tarık Semih Cedju Hakan

Melo Selçuk

Hamit(Olcan) Emre(Bruma)

Sneijder

Burak

:dispirited: rakibimiz prandelli beyler..önce hocayı yenmek lazım.o da dortmunddan bile zor.

:dispirited: rakibimiz prandelli beyler..önce hocayı yenmek lazım.o da dortmunddan bile zor.
Aynen dortmund değil Prandelli'nin torpilli tercihlerinden korkuyorum :D Şu an forumdan herhangi bir üyenin yaptığı Burak'sız kadroyu sahaya sürecek olduğunu bilsem açarım Avrupa zaferlerinin videosunu coşmaya başlardım.Ama aklıma Burak geliyor hevesim kursağımda kalıyor :D

ilk mesajim insallah ugurlu gelir :)

icimde iyi bir his var bu macla ilgili.

prandelli cok balli bir hoca. bakalim bu sefer kim ipten alacak hocayi :)

kontrollu sert adam markaji uygulanmali biracilari oyundan sogutmaliyiz. Alman dsiplinini bikere bozdunmu bidaha toparlanamazlar zaten motivasyonu bikere kaybettinmi zor toparliyo almanlar ama tabi macin daha ilk baslarinda yenilecek bir gol isimizi zota sokacak. O yuzden gol yemeden sert vw kontrollu oyun ile hanslari boynu bukuk soyunma odasina yollamaliyiz. ikinci yarida bi sekilde gol buluruz bulamassakta beraberlikte iyidir. Ama tabi ayari bozuk oyuncularimiz oldugundan sert markaj bizi 8-9 kiside birakabilir.

Prandelli varken bu maç gollü biter diye düşünüyorum. İddaa filan oynayıp evi arabayı ne varsa basıp oynasak mı gram ümidim yok bu maçtan çünkü.

Valla içimde bir his var kazanacağımız yönünde.

Ama zor tabi.

Geri
Üst Alt