ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Beraberlige cok sevinirim.
Tahminim ama 3-0 kaybedecegimiz yönde. Umarim takim sasirtir bizi ama arada cok bariz bir kalite farki ve CL'de rakiplerini ezen bir Dortmund var. Isimiz cok ama cok zor.

1132249_Galatasaray_SK.jpg

Aubameyang sağ kanattan akar :(

Beraberlige cok sevinirim.
Tahminim ama 3-0 kaybedecegimiz yönde. Umarim takim sasirtir bizi ama arada cok bariz bir kalite farki ve CL'de rakiplerini ezen bir Dortmund var. Isimiz cok ama cok zor.

bence bu mac gecen sene ki kopenhag maci gibi olacak. ayrica biz alman takimlarini severiz ve sansimiz tutar. özellikle dortmund'un kötü anilari var bizimle ilgili :)

Aubameyang sağ kanattan akar :(
Bizim de sol kanadımız akar be renktaş.Keşke bu 2 li ile başlasak.Zaten gol yeriz de yardıran adamlara çok ihtiyacımız var bu maç.Ya fizik ya hız bize en lazım olacak olan bu maçta.Melo-Hamit sağlam orta 2 li ve kanatlı sisteme mecburuz.

dortmund maci 11'im.

defans zaten belli.

neden mi hamit sol tarafta? cünkü telles'in defansif yönü zayif. hamit tecrübesiyle destek verip o kanadin kapanmasini saglayacaktir.

sag tarafta tarik ve olcan yeteri kadar dinamik.

ileri cikarken bütün toplar sneijder'den gecmeli.

selcuk yerine dzemaili'yi tercih ettim cünkü selcugun yürüyecek mecali kalmamis.

burak zaten burak :red:

gizli silah bruma, joker olarak girecek ve fisi cekecek :k19:

nasil? ben cevaplayayim: bomba :o

Merak ettim saysana... Hele şu pandev oynadığı dakikalar içinde buraktan fazla ne yapmış? Top tutmuş deme çunkü ayagına 10 defa top değmedi daha garibimim...

dortmund maci 11'im.

defans zaten belli.

neden mi hamit sol tarafta? cünkü telles'in defansif yönü zayif. hamit tecrübesiyle destek verip o kanadin kapanmasini saglayacaktir.

sag tarafta tarik ve olcan yeteri kadar dinamik.

ileri cikarken bütün toplar sneijder'den gecmeli.

selcuk yerine dzemaili'yi tercih ettim cünkü selcugun yürüyecek mecali kalmamis.

burak zaten burak :red:

gizli silah bruma, joker olarak girecek ve fisi cekecek :k19:

nasil? ben cevaplayayim: bomba :o

Yapma hocam tur bindiriler hamite gerci baskada alternatifte yok sende haklisin.

insallah aliriz bu maci yoksa hic sansimiz kalmaz

Gerçekçi olmayı filan anlarım tabi de totem dışında nasıl galatasaray 3 yer 5 yer diye rahat rahat yazabiliyorsunuz şaşıyorum.

Ben daha hiç bir maç öncesi yeniliriz diye düşünmedim. En fazla işimiz zor derim o kadar. Herhangi bir maçtan önce kafamda oynattığım her maçı kazanıyoruz:)

5 yeriz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Merak ettim saysana... Hele şu pandev oynadığı dakikalar içinde buraktan fazla ne yapmış? Top tutmuş deme çunkü ayagına 10 defa top değmedi daha garibimim...

Yav adamin kac dakkasini gormüsüz de pesin hüküm yapabiliyoruz? Pandevin kariyeri belli özellikleri de belli. Mükemmel bir oyuncu degil ama en azindan teknigi yerindedir, top tutar, adam gibi pas atabilir, ve ofsayt kuralini bilir.
Bunlar aslinda temel seyler ama Burak denen yeteneksiz rezil herif bunlari bile yapamiyor. En basit paslar en basit kosular yok bu herifte. Yetmiyormus gibi derbide gole sevinmez. Koskocaman 95 dakka napti derbide peki Burak efendi? Bu adami savunanlar kaldi ya pess. Gercekten cok iticisiniz.

Galatasaray bu söz konusu avrupa maçıysa her zaman ümit vardır.

Burak şu patlama yaptığı yıldaki burak olsa tam onluk maç ama yarı sahada hiç ellemeseler ofsayta düşüp pozisyonları harcar o derece güvenmiyorum.

Keşke umut oynasa çok iyi yığarız oyunu.

Bide hoca var tabi. :(:(

Geri
Üst Alt