ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Prandelli bu kadroyu cikartir ne yazik ki.
Muslera
Tarik Semih Chedjou Telles
Hamit Melo Selcuk
Olcan Burak Sneijder​

Melo-Selçuk-Hamit 3'lüsü 2 yıl önce takır takır işledi. Şimdi yeniden aynı başarıyı yakalarlar umarım. Sneijder ortaya kayar sürekli büyük ihtimal.

biz GALATASARAYLILARA şartlar ne olursa olsun enseyi karartmak düşmez en kötü zamanlarda bile bu camia avrupada ne destanlar yazmıştır inanıyorum ben aslanlarımıza YÜRÜYEDUR ASLANLAR.

Bugün Dortmund geldi.Resim çekindim havalimanında Kloop,Weidenfeller,Aubameyang,Reus,Kuba,İlkay,Schmelzer,Henrik falan adamlar çok fit gözüküyorlardı.

Arsenal maci icin düsüncem neyse, Dortmund maci icin de düsüncem ayni.

Dortmund müthis kontraatak yapan ve kanatlardan atak gelistiren bir takim. Dolayisiyla ortayi kalabalik tutmakla Dortmund´u durduramazsin.

Önemli olan kanatlari durdurmak. Sneijder sol kanadin yapmasi gerekenleri yapamaz, ayrica gercek gücünü de kullanamaz.

O yüzden ortayi kalabalik tutmaktansa kanatlari kapatmak lazim. Telles veya bir baskasini paramparca ederler. Mutlaka yardim gelmeli iki kanat icin de.

_________________________Muslera_____________________________

____Tarik__________Semih__________Chedjou_____________Telles_________

______________________Melo_____Selcuk_________________________

__________Hamit__________Sneijder______________Olcan______________

_________________________Pandev______________________________

Benim 11´im böyle olurdu. Burak´i böyle maclarda oynatmanin anlamsiz oldugunu umarim cok gec olmadan ögrenir Prandelli.

Oynamasını istediğim kadro
Nando
Tarık kaya şeşu alex
Melo hamit
Olcan Şino EmreÇ
Pandev

Çıkacak kadro
Nando
Tarık kaya şeşu alex
Melo selçuk hamit
Pandi burak Şino

Şu maçı alabilsek sezonun rengi değişebilir ama nerede :red: Selçuk Burak yine kadroda olur yine hüsran olur ;(

Bruma yine oynamazsa çildiracagim.

Burak ve saz dostu artik oynamamali.

Bruma-Sneijder-Olcan

Pandev FW, Hamit-Melo orta saha, back 4: Balta-Ched-Semih-Tarik. Kale de MUSLERA

En az 1 puan alabiliriz bu ilk 11le.

Galatasaray'ın B. Dortmund maçında muhtemel 11'i: Muslera Tarık Chedjou Semih Telles Hamit Melo Selçuk Olcan Sneijder Burak

-Bülent Timurlenk
En iyi kadro bu olur, gerisi hikaye.... Hele 4 3 3 yazanlar Galatasaray ömrü hayatında bu sistem le başarılı bir dönemi olmamıştır...

ilk 30 dakika gol yemeyelim yeter bi oyun dengelensin hemen gol yiyoruz maç kopuyor zaten.

Selcuk ve burak ilk 11'den kesilse ve bunlarin yerine pandev & hamit oynarlar ise, bu takim gercekten ifsa olur. Haydi prandelli, sapkadan bir tavsan daha cikar.

GSC forumda herkes Selçuk ve Burak ilk 11de olmadigini anliyor, bir tek Prandelli anlamiyor be.

Hayret birsey.

Umut bile Buraktan daha faydali, adam en azindan pres yaparak rakibin defansini zorluyor.

Hamit aldigi paralari hak etmiyor fakat yine de düzgün pas verebilen oyuncu, zaman zaman iyi sut çekebilen birisi.

Furkan Özçal ve Umut Gündogan gibileri bile Selçuk yerine denebilirsin, umarim Kupa maçlarda ikisini, Koray Günter ve Recep Burak Yilmazla görebiliriz.

ilk 30 dakika gol yemeyelim yeter bi oyun dengelensin hemen gol yiyoruz maç kopuyor zaten.

Aynisini bende yazacaktim simdi. Vallah Sampiyonlar Ligindeki son maclarimizda hep öyle oldu ne yazik ki. Ilk 30 dakika da hep gol yiyoruz. Sonra da hatamizin pesinden kosuyoruz tüm mac boyunca.

13/14 sezonu
Arsenal 22.dakika
Chelsea 4.dakika (2.mac)
Chelsea 9.dakika (1.mac)
Kopenhagen 6.dakika

13/13 sezonu
Madrid 8.dakika (2.mac)
Madrid 9.dakika (1.mac)
Schalke 17.dakika
Cluj 19.dakika
Braga 27.dakika
Manchester United 7.dakika

Benim bu tablodan anladigim iki sey var. Birincisi ilk 10 dakikada acayip hatalar yapiyor ve kolay gol yiyoruz. Ikincisi ise ilk devreyi cogu zaman gol yemeden kapatamiyoruz ve takim ancak ikinci devrede kendini yirtarsa birseyler oluyor.

Zaten bu ilk 20-30 dakikada gol yeme sorunu tüm ülke icin gecerli, Fener Besiktas hepsi ayni bu konuda, milli takim da tabiki.

Bilet satışları baya iyi diyorlar.40 bini geçer bu sefer.

Maksimum 35 bin kişi olur bu rakam bile iyimser olabilir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bugün Dortmund geldi.Resim çekindim havalimanında Kloop,Weidenfeller,Aubameyang,Reus,Kuba,İlkay,Schmelzer,Henrik falan adamlar çok fit gözüküyorlardı.

Bunlar mı fit.. EZER GEÇERİZZZ

Ilkey.jpg

Arsenal maci icin düsüncem neyse, Dortmund maci icin de düsüncem ayni.

Dortmund müthis kontraatak yapan ve kanatlardan atak gelistiren bir takim. Dolayisiyla ortayi kalabalik tutmakla Dortmund´u durduramazsin.

Önemli olan kanatlari durdurmak. Sneijder sol kanadin yapmasi gerekenleri yapamaz, ayrica gercek gücünü de kullanamaz.

O yüzden ortayi kalabalik tutmaktansa kanatlari kapatmak lazim. Telles veya bir baskasini paramparca ederler. Mutlaka yardim gelmeli iki kanat icin de.

_________________________Muslera_____________________________

____Tarik__________Semih__________Chedjou_____________Telles_________

______________________Melo_____Selcuk_________________________

__________Hamit__________Sneijder______________Olcan______________

_________________________Pandev______________________________

Benim 11´im böyle olurdu. Burak´i böyle maclarda oynatmanin anlamsiz oldugunu umarim cok gec olmadan ögrenir Prandelli.
abi hamit ve dzemali oynarsa melonun yanında..yani 3lü ortasaha olursa..hamit ve dzemali kapatır kanattaki açıkları.

Geri
Üst Alt