ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Bu macin recetesi bellidir aslinda:

En az Dortmund kadar sende kosacaksin, savasacaksin, pres yapacaksin.

Dortmund, karsisinda inanan, savasan bir takim görmeli. Sistemdi falan filan bunlari geciyorum, zaten beceremiyoruz.

Cok fazla sans elimize gecmeyecek. Pozisyona girdigimizde de degerlendireceksin. Baska care yok.

Burak değerlendirir

* LG G2 Tapatalk *

Son Fener maçındaki tahminimden güç alarak bir tahmin de bu maç için yapmak istiyorum.

1-1 beraberlik veya 2-1 galibiyet alırız. Sneijder en az 1 gol daha atar. Diğer golü Melo atar. Kısacası bu maçta 2 gol atarız. Gol yeme konusunda endişeli değilim.

Adamlar kafadan 15km fazla kosuyor bizden. Bunlar gibi savasan baska takim yoktur muhtemelen.

maç bu gün şifresiz zannettim koştur koştur gittim yeni tv aldım hay Allah :(

neyse yenelim de artık gerisi rahvan

Bu ilk 11le çikarsak ne olur acaba???

Burak

Selçuk

Dzemaili - Yekta - Emre - Yasin

Balta - Zan - Semih - Veysel

Sinan Bolat

:o

Prandelli'nin sürpriz olmayan diziliş ve taktiklerinin yanında çabuk demoralize olma ihtimalimiz beni ürkütüyor.

Son gelen haberler 4-3-3 oynamayacağımız yönünde. İnşallah doğrudur. Yoksa işimiz Muslera'nın günlük performansına kalır

Sent from my iPad using Tapatalk

Olcan yedek, Pandev ilk 11 (AMK)

Pandev İn
Olcan Out

Diyorlar yine kendi ayağına sıkıyor kondisyonu olmayan adamı maç eksiği olan adamı 11 alırsa bi kurşun daha sıkmış olucak sinyor

Pandev'i Olcan yerine değil Burak yerine oynatması lazım ama şaşırmadım tabi bu kararına

bu adamın sorunları var ciddi ciddi pandev nedir kondisyon yok maç eksiği çok ne fayda sağlar sana boş boş işler sonu hüsran olur

dortmun ins 9 dogurtturur amib

Geri
Üst Alt