ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

İlk 11'i görünce hatta saatler önce AMK sızdırınca çok küfür dönücek burada hissediyorum :red:

Ben size 11'i vereyim. Spor sitelerini beklemeyin.

Muslera
Tarik Chedjou Semih Telles
Selcuk Melo Dzemaili/Hamit
Pandev Burak Sneijder

Adamlar kanatlarda Aubameyang ve Reus ile çıkar, sen defansı dağıtmak adına en güçlü silahın olan Bruma'yı yedek oturtursun. Hatta belki yedek bile oturtmaz. Beklerim Cesare'den.

ligdeki durumları ne olursa olsun bu gece aşırı motive olmuş bir Dortmund göreceğiz sahada.
Reus ve Aubemeyang çok etkili olacaktır kanatlarda.
Hele Veysel oynarsa, yandaki otobana 5. şeridi açar Reus. İnşallah oynatmaz Veysel'i.
Bruma kesin oynamalı kesin hemde.
Defans kurgusu çok zayıf ve moralsiz Dortmund'un.
Hatta

Olcan Sneijder Bruma
Pandev

şeklinde olsa harika olur.
İnşallah kötü bir sonuç ile karşılaşmayız.

Cesare Prandelli Olcan Adın, Veysel Sarı ve Bruma'yı Borussia Dortmund maçı kadrosuna almadı. (Hürriyet)

2tane kanat oyuncun var onlari da oynatmiyorsunya

https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.n..._=1424623160_614141308f26a3b4bb0f21d3512ae721

kadro bu diyolar.

real macindan once fark olur diye soylesim

arsenal macinin skorunun 4-1 ya da 3-0 olacagini yazdim

bu maca gelirsek, pandevde burak gibi buldugunu kacirirsa yine fark olur bu kadroyla. yokn
pandev atarsa, surekli burak gibi kacirmazsa biseyler olabilme ihtimali dusukte olsa var.

ama fark yeme iihtimalimiz bence yuksek

Tarik ve Telles yanliz basina savunur artik Dortmund'un kanatlarini. Hay allahim ya.. Böyle SKANDAL tercihler nasil olur.. Istanbul'da olsam Prandelli'ye kafa göz girerdim yeminle..

Fener karsisinda bile rakip kaleye gidemedik ama gel gör ki bugün Dortmund var karsimizda..

Önünde Pandev ve Burak oynarsa Sneijder şut bile çekemez kaleye çünkü kanat yok sneijderin önünü açıcak adam yok

Duran toplar disinda bir tek kontradan gol bulduk Bursaspor'a karsi.

Onun haricinde oyun icinden golümüz yok. Bu böyle devam eder bir aksilik olmazsa. Dortmund'un asiri derecede sacmalamasi bile yetmez bizim gol atmamiza. O derece kötüyüz.

Olcan için sakattı son anda yetişti fb maçına demişti Prandelli.
yine mi nüksetti acaba sakatlığı?
bruma evet gerekli kesin ama o da henüz çok savruk oynuyor.

Yavas futbol seviyorsa çeksin gitsin Italyaya.

Fatih Terim gibi MODERN FUTBOL IÇIN uygun degil senyor

Kadromuz galiba..

Klopp'a gerek yok Prandelli geri zekalısı Dortmund'un galip gelmesi için her şeyi yapıyor zaten.

Prandelli; Olcan Adın, Veysel Sarı ve Bruma'yı Borussia Dortmund maçı kadrosuna almadı.

Muhtemel 11;

Tarık-Semih-Cedju-Telles

Melo-Hamit-Selçuk

Senijder

Pandev-Burak

ntvspor

Geri
Üst Alt