ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Eminiz

fft104mm3208772.jpg

klopp800-1360693241.jpg

:(

Tuchel Mainzla Dortmundu bir cok kez rezil etmisti, icerde,disarda...Ah su Tucheli keske alsaydik....

mantık...

"bruma ve olcan yok fark yeriz"...

hmmmm...

bruma ve olcan yok ama defans, orta saha ve kaleci aynı... ama onlar olmayınca fark yiyeceğiz...
demek ki bruma ve olcan takım savunması konusunda çok önemli isimler... diye düşünmemiz gerekiyor... düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum... demek ki bende bir gariplik var... olcan ve bruma oynarsa fark yeriz daha mantıklı geliyor bana nedense...

haaa birisi çıkıp da "olcan ve bruma oynamazsa hayatta gol atamayız" dese alnından öpücem ama bir allahın kulu da çıkmamış ki...

mantık...

hmmmm...

bruma ve olcan yok ama defans, orta saha ve kaleci aynı... ama onlar olmayınca fark yiyeceğiz...
demek ki bruma ve olcan takım savunması konusunda çok önemli isimler... diye düşünmemiz gerekiyor... düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum... demek ki bende bir gariplik var... olcan ve bruma oynarsa fark yeriz daha mantıklı geliyor bana nedense...

haaa birisi çıkıp da "olcan ve bruma oynamazsa hayatta gol atamayız" dese alnından öpücem ama bir allahın kulu da çıkmamış ki...

Dostum olaya biraz yuzeysel bakiyorsun bence . Yanlis anlama amacim seni elestirmek degil lakin surayi atliyorsun gibi geliyor . Ben x takiminin hocasiyim y takiminla mac yapiyorum ve y takiminin cok etkili kanat oyunculari var . Y takiminin bu kanat oyuncularini kitmelek icin beklerimin daha az hucuma bindirmesini sag ve sol aciklarimin da daha fazla savunmaya yardim etmesini isterim . Cunku biliyorum ki y takiminin bu iki etkili kanat oyuncusu bos alan buldu mu affetmez . Bu da beni biraz daha kontrollu oynamaya iter . Biraz daha defansif futbol sergileyebilirim .

Gittim, maça Toplam Gol Sayısı 4-6 oynadım geldim muhtemel 11'in ardından. :)

mantık...

hmmmm...

Çok düz mantık yaklaşmışsın olaya. Tarık ve Telles, zaten defansif yönleri çok kuvvetli adamlar değil. Şimdi bu dizilişle bir de kanat hücumlarına destek vermeleri, yani yer yer ileri çıkmaları gerekecek. Kenarları komple onlar kullanacak. Rakibin Aubameyang ve Reus gibi iki silahı var + bu adamlar muazzam biçimde kontraya çıkıyorlar. Sağ ve sol koridoru boş yakalayacaklar bolca ve ne olacağını tahmin etmek zor değil.

mantık...

hmmmm...

Sen mantigi biyere birakmissin orda kalmis.3 enine ayni cizgide oyuncunla defansmi yapacaksin birini gectinmi hepsini gectin demektir buda bloklar arasi bos demektir.digerini arkadas yazmis zaten ayricada selcuk ne defans yapiyo olcan kadar top calmismi bi bak bakalim ilerde basarsan rakip cikmakta zorlanir ortada basmaya calisirsan 2.bolge gecildiginde kale onundeler demektir

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umarim Ultraslan bu aksam yine mal mal mesale yakmaz.

bizim 2 bekte deefansif olarak güven vermiyor.kanatları kapatırsak her şey olabilir.tmm bruma ile olcanı kadroya almadın ama bari cemailiyi oynatma.

mantık...

hmmmm...

Evet sende gariplik var. Rakibin kanat oyuncularını savunma yaparak durduramazsın. Kanatsız sistemle hiç durduramazsın,rakibin bekleri rahatça ileri çıkabildiği için süreklı akın yersin o bölgelerden. Eğer Olcan ve Bruma gibi hızlı ve adam geçebilen oyuncularla çıkarsan maça,rakip bekleri hucuma çıkamaz birde üstüne üstlük bu 2 adam gününde olursa rakip kanat oyuncuları da defanslarına yardım etmek zorunda kalır. Kanat savunması böyle yapılıyor işte,kanatlara poposunu kaldıramayan ortasaha oyuncuları koyarak değil.

takıma güvenmiyorum..prandelliye güvenmiyorum ....dortmund biraz sıkarsa 5'lik yapar..tek seçenek takımın savaşması ama sene başından beri 10 küsur maçta böyle bi azim bile göremedik ne yazık ki..

mantık...

hmmmm...

bruma ve olcan oynarsa rakip onlar için ekstra çok defans etmeyi çalisirlar, o yüzden ofansif anlamda daha etkisiz olabilirler.

fakat sen pandev ve burak gibi yavas oyuncularla oynarsan rakibin isi çok daha basit olmus olur.

Prandelli İstifa Et Koreografisi yapsınlar en azından bir işe yarar belki

Biri yazmis Olcan ile Bruma ust duzey futbolcu degil ondan oynamiyorlar, haci Dzemailli Pandev Burak Selcuk felan ust duzeymi simdi? Ne ayaksiniz olum siz

hangi kanalda lan bu mac

★★★

Geri
Üst Alt