ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

evi arabayi satip bvbye handikap girin

Koreografi fenerbahçeye gönderme olabilir.

Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Hakan
Hamit-Melo-Selçuk-Sneijder
Pandev-Umut

Hayal kurmaya devam, Burak vasifsizi sahada olacaktir.

bruma ve olcan oynarsa rakip onlar için ekstra çok defans etmeyi çalisirlar, o yüzden ofansif anlamda daha etkisiz olabilirler.

fakat sen pandev ve burak gibi yavas oyuncularla oynarsan rakibin isi çok daha basit olmus olur.

birkaç arkadaş daha var ama onların da gıyabında sana cevap vereyim şükrü..

birçoğumuz olcan ve bruma'nın dortmund defansını hallaç pamuğu gibi atacağını düşünüyor sanırım... kusura bakmayın da süper ligde herhangi bir takımın defansını bile hallaç pamuğu gibi atmadı bu ikili... hele ki karşında formsuz da olsa takım halinde oynayan bir dortmund varsa yokları oynarlar... olcan ve bruma'yı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ben bu maç özelinde konuşuyorum... haftaya lig maçında kessin selçuğu burağı oynatsın ikisini... sonuna kadar varım...

en azından bruma'nın yedekde kalmasını isterdim... öne geçersek hamle şansımız olurdu bu eleştiriye ben de varım... ama olcan ve brumayla bu maça başlamam...
buradaki bazı arkadaşlar kadar futboldan anlamam mümkün değil, öyle bir iddiam yok :)... belki mantık konusunda da zayıf olabilirim göreceli bir kavram...

ama olcan ve bruma yok diye fark yiyeceksek, ikisinin aynı anda ilk 11 de olduğu bir takımın dortmund karşısında ne yapacağını veya yapabileceğini merak ediyorum valla... neyse ki paralel evren henüz keşfedilmedi...

Aşırı sinirliyim ama 0-0 da 1-0 da takım gol için yüklenirken ıslıklamak olmuyor.. Yakışmıyor diyeceğim tam bizim taraftara göre davranış ondan diyemiyorum..

Hala Bruma ve Olcan oynadığında defans olarak kötü olacağını söyleyenler falan var ya sen ilk 18'e alda oynatmazsan oynatma.. Yasin duracağına kulübede Yekta duracağına Olcan ve Bruma dursun derdimiz bu!!!

B0kEPsFIEAAC4gC.jpg

Futbolcu falan ıslıklanmasın ondanda geçtim. Takımada destek vermeyin. 90 dakika Prandelli İstifa sesleri kurtuluşumuz için bi başlangıç olacaktır

Alkolleri zulaladım. Sonuca hazırlıklıyım. Simdiden basladım icmeye.

Oynayacagımız takımı yenme ihtimalimiz hele bu cıkacak kadroya yuzde 0. İtirazı olan mactan sonra gelsin beni bulsun forumda. Her mac ortalama 125 km. kosan bir takımla oynayacagız. Biz 110 ları zar zor buluyoruz bazen bulamıyoruz. Ayrica bizden 5 gomlek ustun daha iyi oyuncuları var.

Prandelli gibi bir loserda takımın basındayken alkole vurmaktan baska birsey gelmiyor aklıma

Icimden bi his bu mactan en azindan bi beraberlik alacagimizi diyor, insaAllah dogru olur

Geri
Üst Alt