ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Bench den gelip de katki verebilecek tek isim Colak.

Rakipte Reus ve Aubemeyang var biz kanatsiz cikiyoruz ????????????

Simdik Hamit-Melo-Selçuk Sneijder hariç kime pas verebilecek?

Bal kontrolü amatör oyunculara benzeyen Qral mi?
Ne halde oldugunu bilmedigimiz Goran Pandev mi?

Selçuk ve Burak'in oynamalari, kanatsiz oldugu hariç iyi bir ilk 11

Ulan nasil Yasin'i Olcan ve Bruma'ya tercih eder, ulan adama bak, hayretler icerisindeyim

Abi Yasin varken Brumanın olmaması nedir biri açıklasın ne olur Bruma neden hiç yok

cıkardıgı kadroda en iyi calım atan oyuncu tarık siz dusunun artık gerisini :D

Kadro mükemmele yakın.

Dedigim gibi, ilk 11´e laf etmiyorum. Tercih meselesi. Tutabilir de.

Ama Yasin´i Olcan ve Bruma´ya tercih etmek nasil bir sacmalik gercekten anlamiyorum.

Yedeklerde oyunu degistirecek, hareketlendirecek, tehlike yaratacak hicbir oyuncu yok.

BORUSSIA DORTMUND: Weidenfeller, Piszczek, Sokratis, Hummels, Grosskreutz, Bender, Kehl, Mkhitaryan, Kagawa, Reus, Ramos.

Hocanın yedek seçimi olayında ciddi sıkıntısı var. Olcan ve Bruma yedekten gelip skora etki edebilme açısından sahip olduğumuz en iyi ikili ve biri bile yedeklerde yok. İlginç.

Dedigim gibi, ilk 11´e laf etmiyorum. Tercih meselesi. Tutabilir de.

Ama Yasin´i Olcan ve Bruma´ya tercih etmek nasil bir sacmalik gercekten anlamiyorum.

Yedeklerde oyunu degistirecek, hareketlendirecek, tehlike yaratacak hicbir oyuncu yok.

Yasin'i cidden Olcan, ve Bruma'dan mi tercih etti?

LMAO

Aslinda Arsenal macinin 11´i ile neredeyse ayni. Yemedigi icin dizilis farkli duruyor, ama yine 3-5-2 tarzi birsey oynarsak sasirmam :)

Adamın oyuncu değiştirme gibi bir düşüncesi yok zaten başladığı 11 le bitirecek nerdeyse 90 dakikayı. O yüzden yedekte skoru değiştirecek oyuncu olsa ne olur olmasa ne olur.

Fener maçında rakip 10 kişi oyuncu değiştirmeyi 80 lerde mi ne yaptı. Prandelli den birşey olmaz.

Geri
Üst Alt