ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Ulan anladık ilk 11'in de iş yok bari yedeğe koy adamları.

Yasin Yedeke almis ama Brumayi kadroya bile almamis, adam dalga geciyor resmen

Yasin'i cidden Olcan, ve Bruma'dan mi tercih etti?

LMAO

Valla öyle. Komedi yani.

Tecrübeli oyunculari tercih etmis, tercih meselesi, birsey demiyorum.

Pandev ve Burak cok iyi olmasa da kanat özellikleri de olan adamlar. Yardimci olabilirler defans yaparken. Hadi buna da eyvallah diyeyim.

Ama diyelim ki tutmadi. Ne yapacak Sayin Prandelli acaba? Yasin´i mi sokacak? :) Sacmaliktan baska birsey degil.

Ben bir tek Emre'nin oynamasını bekliyordum Pandev'in yerine. Onun dışında ideal kadro bana göre.

Ki Pandev tercihi de anlaşılabilir, fizik olarak hazırsa sıkıntı yok.
l
Bence rezalet kadro topu tasıyacak bir tane adam yok. İnanılmaz pres yapan dortmund orta sahasını beli 5 saniyede donen adamlarla mi gecicez

Söylemeyeyim söylemeyim diyorum ama Bruma ve Olcan'ı en azından yedeklere almayan adam derhal istifasını versin.

hoca ben oyunu tutimde sneijder atarsa atar 1-2 tane diye düşünmüş heralde

Yasinin yedek Brumanın Ve Olcanın 18 de bile olmaması komik ve saçma. onun dısında herşey güzel. Maçı alırız ve buralar tarlaya döner.
Hamit bir tane patlatacak.

Şu Burak+Pandev çift forvet li 442 li sistemi ligde denese anadolu takımlarına nal toplatırız ama işde denemiyor adam..
Nerde olmayacak maç var gidiyor orda deniyor ..
Arsenal affetmedi.
Dortmund ne yapacak göreceğiz..
Dünkü skorlardan sonra korkuyorum valla

yasin yerine bruma yedekte olsa güzel olurdu. olcanı kimse savunmasın bu adam ancak anadolu takımlarına karşı oynar ancak emre çolaka şans versek olcandan daha çok iş yapar ligde

Geri
Üst Alt