ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Ne yani yasin yedekde bruma olcan yokmu 18likde ? Ya bu prandelli bizimle dalgami keciyor akil var mantik var ulan geriye dussen yasinmi kurtaracaq bizi yuh .ben bisey anlamadim InsAllah kazaniriz

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

Macta en cok izleyecegimiz sahne. Selcuk topu alır semihe verir semih chejouya verir chedjou selcuka verir selcuk tarika verir tarık tekrar selcuka verir selcuk meloya melo selcuga verir en son selcuk buraga vermek ister. Ama burak o topu ya alamaz yada ofsayttadır top kaybı olur.

1133943_Galatasaray_SK.jpg
BUNU OYNAYACAGIZ.
Defansdan sonrasında 29 yasınin altında adam yok

bu prandelliyi sevmeye calışıyoruz ama adam beni kovun diye yırtınıyor resmen. olcanın aylar sonra yüzü gülüyordu dün, yine küstürdü. brumaya niye kafayı taktın. sanki selçuk ve burak denen adamlar müthiş oynuyor. adamlar rezilleri oyynuyor sahada ama nedense onları her maç oynatıyor. bu adamdan bi halt olmaz anlayacağınız. ulan her maç öncesi kadroya bakmaya korkuyorum artık

İnşaatta çalılan bi amcanın birini bilgisayarin başına oturtup şurda iki satır programlama dilindr birşeyler yaz demekle aynı.

Kendini teknik adam sanana takımı emanet edersen bukadar olur

Valla fazla da konusmaya gerek yok. Dortmund Almanya´da sempati duydugum bir takim, takip de ederim.

Kadro madro bir yere kadar, ama Dortmund gercek potansiyelini sahaya yansitirsa, kötü seyler olabilir.

Umarim Burak ve Pandev defansif anlamda da savasmayi unutmaz, yoksa dagiliriz gibi bir his var icimde.

Istisnasiz hepsi deli gibi mücadele etmeli, Burak ve Pandev dahil. Bunun sözünü aldiysa Prandelli, fena 11 degil diyorum.

Yok savasmayacaklarsa, önde takilacaklarsa, kötü fark yeriz bence.

Macta en cok izleyecegimiz sahne. Selcuk topu alır semihe verir semih chejouya verir chedjou selcuka verir selcuk tarika verir tarık tekrar selcuka verir selcuk meloya melo selcuga verir en son selcuk buraga vermek ister. Ama burak o topu ya alamaz yada ofsayttadır top kaybı olur.
hahahah aynen ben kafede izleyeceğim izlemek yerine sohbet ederiz heralde

İnşaatta çalılan bi amcanın birini bilgisayarin başına oturtup şurda iki satır programlama dilindr birşeyler yaz demekle aynı.

Kendini teknik adam sanana takımı emanet edersen bukadar olur

daha hala bu mantikla düşünen insanlar mi var ya????

Dortmund'un ilk 11'i: Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Subotic, Aubameyang, Mkhitaryan, Bender, Sokratis, Kehl, Kagawa, Reus.

Ramos ve Immo yedek

Olcan son mac cıkarken kenara hafiften trip yaptı ondan almamıstır kadroya sinyor

bi karar verin aubemyang oynuyo mu oynamıyo mu,oynuyosa fatiha

Cemali gitsin kumda oynasin.. Veyselden sonra en rezil oynayan topcumuz Cemali maalesef hala oynasın diyorsunuz....

Veyselle beraber takımın temposunu düşüren adam selçuk inandır.Dzemaili bu takımın topçusu olmayabilir.Ama Selçuk inan yerine göz kapalı yazılır.

Hocanın kadro resmen diyor ki şıleydır gol atarsa kazanırız, aksi takdirde gol atmak bile imkansız..

Dortmund yedekleri: Langerak, Jojic, Immobile, Ramos, Ginter, Großkreutz, Gündogan

Geri
Üst Alt