ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Good luck to @GalatasaraySK tonight too.. #GALABVB
1f44d.png
1f44d.png

defansı çok sağlam hucumuda çok sağlam ileriye yüklenirsek gol yeriz atak yaparsakta bu defans kapanırsa gol atmak zor. tipik beraberlik maçı aslında ama kalite farkı var

Reus tarik aubameyang chedjou ve mikhiti selcuk arasında bir kitleme durumu olur.Kim kime kitler onu macta gorucez tabi

Melo mikhitiyi kitler. Chedjou aubameyangı durdura bilirmi o şüpheli baya. Çok hızlı adam. Tarık reus mücadelisi ilginc ola bilir

bu mac bu herifi kovup sene sonuna kadar turk hoca getirelim. Yemin ediyorum yılmaz vural bu heriften daha kotu olmaz.

Sene sonunda getir tucheli yada lucescuyu fisi cek

almanyadaki gurbetci arkadaşlar dortmundulular kaç atarız diyor :)

Cok rahatlar, hic endiseleri yok. Genelde 2-3 farkli skorlar tahmin ediyorlar. Mac farka da gidebilir diyorlar.
Bazilari da tabii zor olacagini düsünüyor ve tek farkli galibiyet diyorlar. Ama galibiyetten tersini düsünene hic rastlamadim

abumayak tellesle tarıkı sırtına alır yinede geçer semihle chedjouyu ara toplarında güç olarakta yıkar

Kadroya bakarsak Reus vs Hamit(Sağ Açıkta kim oynarsa) - Tarık performansına bakar maç eğer Hamit ve Tarık yılın maçını oynarsa en kötü berabere kalırız.. Kötü oynar ve teklerse kolay kopar maç...

Ilk 11

________Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
______Melo Selçuk
Hamit Sneijder Pandev
________Burak

Son düzenleme:
yıllar sonra adam gibi 2 kanat oyuncumuz oldu diye sevinirken bu italyan geldi tüm hayallerimizin içine etti. mourinhonun dediği gibi dünyayı yeniden keşfetmeye çalışma prandeli, farklı şeyler yapınca kimse sana büyük t.direktör demez sadece küfür eder anla bunu.

Arkadaslar macı hangi yabancı kanal veriyor özel mesaj ile bilgi verin :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Prandelli tam bir deli, baska aciklamasi yok. Hic bir mantiga sigdiramiyorum bunun yaptiklarini. Yanlis umutlara kapilmayin, bu maci sino da kurtaramaz.

Cok rahatlar, hic endiseleri yok. Genelde 2-3 farkli skorlar tahmin ediyorlar. Mac farka da gidebilir diyorlar.
Bazilari da tabii zor olacagini düsünüyor ve tek farkli galibiyet diyorlar. Ama galibiyetten tersini düsünene hic rastlamadim
Benim Dorrmundlu arkadaşlar bayağı temkinli. Beraberlik iyi olur diyorlar.

Benim arkadaşlar benden daha umutlu :D

I am the one who knocks!

yıllar sonra adam gibi 2 kanat oyuncumuz oldu diye sevinirken bu italyan geldi tüm hayallerimizin içine etti. mourinhonun dediği gibi dünyayı yeniden keşfetmeye çalışma prandeli, farklı şeyler yapınca kimse sana büyük t.direktör demez sadece küfür eder anla bunu.

onu mancini hakkinda dedi.

Topla oynama oranlarını gerçekten merak ediyorum bakalım ne olcak.

Geri
Üst Alt