ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Muhtemel Prandelli taktiği:

" Bu maçı farklı kaybedersem , sezon sonu falan beklemezler. hem de seçim var. Ben cukkamı alır giderim. Oh ye ye bitmez"

hat-trick yapamayan oyuncu yoktur Galatasarayla oynamayan oyuncu vardır.

3 geliyordu cok nett kacirdilar adamlar

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Bizim başkanda oturup izliyor bu adamın saçma sapan kadrolar çıkarmasını. Yönetimden biri çıkıp demezmi sen napıyon kardeş. Kadro çıkarmayı bilmeyen TD müz var yazıklar olsun.

tabi mustafa denizli olsaydi 8 0 öndeydik ben prandelli süper td filan demiyorum
diyorumki bu kadro kalitesiyle öyle yada böyle kaybetcektik adamlarin kadrosunun kalitesine bak bizimkine bak
bruma diyosun adam kac mactir oynamamis bence fizik olarakda bu maci kaldirmazdi

Karşındaki takım ne kadar iyi olsa da Arsenal ve şu maçtaki golleri ve oynanan futbolu açıklayamaz. Misal Balıkesir'in süper kadrosu var da mı yendiler bizi 2-0?

Bu mal hakem napiyor !!

Bu ne rezalet böyle ? düşülen bu duruma bak ! vallahi turkiyede bu rezil türk futbolcusuna dayanan sistem değişmedikçe futbol filan izlenmez bu nedir lan sözde dorstmundun en zayıf olduğu zaman !

Bu kadro ile fark yiyecegimizi herkes goruyor ama basimizdaki bela gormuyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

prandelli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoca "Ne yapayım arkadaş. Anama bacıma saydırılmasından o kadar hoşlanıyorum ki. Vazgeçmem mümkün değil" diyor adeta...

defol git artık.

buraktan ne zaman kurtulursak o zaman bu takım cıkısa gecer

Geri
Üst Alt