ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Bu fark az selçuk burak pandev hiç oyunda yok resmen 8 kişi oynuyoruz
diğerleride orta direkten farksız

ölmüş karısına saygısı varsa emre çolak ve dzemaliyi alır 2.yarı.maç sonunda ana avrat saydırcam.

ünal aysal muhtemelen maçın skorundan bile habersizdir
İYİ UYKULAR Galatasaraylılar
alp yalmana destek için güzel bir sonuç çıkacak maçtan da...

Mancini bize bu hezimetleri asla yaşatmazdı eminim. Bu Prandelli nasıl kariyer yapmış kafam almıyor arkadaş.
hiç bi kariyeri yok italyan milli takımının finali dışında ki milli takımın başarıları herzaman yanıltıcı olmuştur. aragones şampiyon yaptı ispanyayı ama bikaç ay içinde fenerin içine etti

8jk nin rekorunu egale edecez ha gayret. Fenevi evimizde yendik ama rezil futbolla. Elin adamı acımıyor. Gidişat çok kötü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eski günlerimize geri döndük, süper. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Ne kadar eski günlerimiz? Çünkü ben kendimi bildim bileli bu kadar rezil dönem olmadı bir maç hatırlarım böyle rezil Leverkusen'den 5 yemiştik o dönemi de hatırlayanlar iyi bilir.. Kewell'ın falan stoper oynadığı acayip dönemlerdi..

Bir ismimiz vardı Galatasaray, Avrupa'da farklı oynar...

Dünya bizleri izliyor ama bizim umrumuzda bile degil? Oyuncularimizin ve teknik ekibin havasindan gecilmiyor ortalik. Insan kendisine biraz ceki düzen verir,sahada mücadele eden 3-4 oyuncu disinda sadece yürüyor diger elemanlar.

Lig de oynamayan Pandev ve Telles in cl de banko 11 oynamasi mantigi nedir?
Ligde oynayan Olcan in 18 e girememesi nedir?
Bruma için birsey diyemiyorum

kaldır dediler.
kaldırdım.

Acil kovulmalı, bir idmana daha çıkmaması lazım bu adamın.3 ayda tek maç, tek 20 dk iyi oynamaz mı takım.

Ya bir bak da gör be adam. Reus, Mkhitaryan, Kagawa, Aubemeyang. Adamların hızını bir hesaba kat. Bizimki bir koşana kadar bunlar 5 koşuyor. Sen bu kanatları kapatmazsan bu takım ne yapacak? Hamit ve Selçuk mu kapatacak bu kanatları? Allah kahretsin, yoruldum artık.

prandelli kimin umrunda yönetim şu an yolsuzluk üstüne yolsuzluk yapıyor götürün paraları inan kıraç şeresizide bu kulübe iyice zarar veriyor liseli hegomanyasında ilerliyoz

Geri
Üst Alt